PROCURILA SLIKA KOJA TERA SUZE NA OČI: Ovako je izgledala Viktorija kada ju je BLUDNI pop silovao u dvorištu crkve
Foto: Printscreen

preživela jezivu sudbinu

PROCURILA SLIKA KOJA TERA SUZE NA OČI: Ovako je izgledala Viktorija kada ju je BLUDNI pop silovao u dvorištu crkve

Stars -

Viktorija Mitrović podeli je detalje potresne priče koja ju je obeležila za ceo život kada ju je sa 12 godina silovao sveštenik Milovan Đokić.

Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa samo 12 godina silovao pop u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina - Pločica.

Ceo region zanemeo je zbog jezivih detalja ovog brutalnog zločina o kojem bruje svi mediji, a sada je isplivala fotografija iz tog perioda.

Naime, fotografija datira upravo iz perioda kada se dogodio stravičan zločin. Pogledajte kako je Viktorija Mitrović izgledala sa 12 godina kada ju je brutalno silovao pop u dvorištu seoske crkve.

Podsetimo, i baba Regina koja je čuvala i brinula o Viktoriji rekla je za Kurir da je bludni pop izašao iz zatvora gde je bio pet godina.

- Bludni pop Milovan skoro je izašao iz zatvora, bio je osuđen na pet godina. To sam čula od naroda. Ja idem na posao i ne volim o tome ni da mislim ni pričam. Lično ga nisam videla. Sve je to bilo jako potresno za nas - rekla je ona.

- Ja nisam gledala, žene su mi rekle za tu njenu ispovest. Videla sam bludnika samo jednom posle zločina, obeležio nam je dete dok je živo. Narod ko narod, pričali su svašta, neki su je i osuđivali, a imala je samo 12 godina. To je tragedija, ja sam Viktoriju očuvala od četvrte godine. On više nije ni sveštenik ovde, zlotvor - ispričala je potresena Regina za Kurir.

Viktorija Mitrović, Milovan Đokić, Regina Spasić
foto: Aleksandar Jovanović, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Printscreen/Pink.rs

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track