ODLUČILA JE DA ODE, DA SVET NAPRAVI BOLJIM, ODLUČILA JE DA OSTANE ZAUVEK: Mili se oprostio od Marine i zahvalio joj se na SVEMU
Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

tuga

ODLUČILA JE DA ODE, DA SVET NAPRAVI BOLJIM, ODLUČILA JE DA OSTANE ZAUVEK: Mili se oprostio od Marine i zahvalio joj se na SVEMU

Stars -

Aleksandar Milić Mili oprostio se dirljivim rečima od teksopisca Marine Tucaković koja je preminula u 67. godini posle duge borbe sa opakom bolešću.

"Otišla je jedna umetnost koja se nikada ponoviti neće. Odlučila je da ode, odlučila je da svet napravi boljim i odlučila je da ostane zauvek. Pisala je ljubav, živela ljubav i svako od nas je dobio deo te ljubavi. Nema čoveka kome nije poslala stih koji pamti celoga života. Nema veselja ni tuge koje nije oslikala u večnost. Velika žena i veliki umetnik koju će tek vreme koje dolazi nagraditi besmrtnošću i divljenjem.

Radili smo 25 godina neprekidno, stotine pesama i preko 20 albuma. To je bio period kada svaka pesma je otvarala novo nebo i nijedna neprospavana noć, dok sve nije gotovo, nije svanula. Živela je za druge, da im što lepše i jasnije ispriča da vredi živeti, da vredi voleti i da sve će proći ali osmeh neće.

Hvala ti što sam te sreo Hvala ti što si me prigrlila

Hvala ti što si me stvorila

Hvala u ime svih nas.

I SVE OVO STANE U SAMO JEDNO IME.... MARINA počivaj u miru ljubavi

kurir.rs

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track