Najnovije vesti

CVETA JE BILA POBEDNICA IDOLA, MOĆNIM GLASOM OBORILA SVE PRED SOBOM: Danas se ne bavi muzikom, a kažu da izgleda JOŠ LEPŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

CVETA JE BILA POBEDNICA IDOLA, MOĆNIM GLASOM OBORILA SVE PRED SOBOM: Danas se ne bavi muzikom, a kažu da izgleda JOŠ LEPŠE! (FOTO)

Stars

Cveta Majtanović bila je prva pobednica muzičkog takmičenja "Idol" u Srbiji, a kao nagradu snimila je spot i album, pojavila se i na jednoj "Beoviziji". Cveta se danas ne bavi muzikom.

Novosađanka je svojim glasom te 2003. godine, kada je Srbija dobila i svoj prvi muzički šou "Idol" oduševila Srbiju, a i region, kada je svojim uspešnim nastupima odnela pobedu.

Cveta Majtanović
foto: Printskrin/Jutjub

Cveta se tokom takmičenja izdvojila i neobičnim imidžom, a posle trijumfa u "Idolu" objavila je veoma uspešan singl "Nisam ista", koji je u našoj zemlji bio proglašen i za hit godine.

Majtanovićeva je još jednom okušala sreću u muzici i to na još jednom muzičkom takmičenju. Bilo je to 2008. godine na "Beoviziji" i zauzela je visoku petu poziciju.

Pobednica "Idola" je završila master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu iz oblasti inženjerstva i menadžmenta medija, a danas, kako piše na njenom Instagram profilu, radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu u Italiji.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen/Youtube

U jednom od poslednjih intervjua koje je Cveta dala medijima, na pitanje da li se ponovo prijavila na neko muzičko takmičenje, imala je samo jedan odgovor.

- Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: "A da odustaneš?" To je ujedno i moj komentar po pitanju toga - odlučna je bila Cveta Majtanović.

Cveta Majtanović
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja