Najnovije vesti

SAMO JE ONA ZNALA KAKO JOJ JE BILO KADA JE VIDELA SINA KOJI NE DIŠE: Haris je 30 godina bio njen prijatelj i znao SVE NJENE BOLI
Foto: ATA Images, Printscreen

tuga

SAMO JE ONA ZNALA KAKO JOJ JE BILO KADA JE VIDELA SINA KOJI NE DIŠE: Haris je 30 godina bio njen prijatelj i znao SVE NJENE BOLI

Stars
10:55h

Marina Tucaković je umrla od tuge za sinom Milošem, rekao je njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Haris Džinović.

Legendarni pevač i autorka najvećih hitova poznavali su se više od 35 godina. Za njega je napisala neke od najlepših pesama: "Rano je za tugu" ,"Poznaćeš me", "Traži, traži", "Odlazi, nestani“...

- Marina je bila majka, a majke umiru od tuge za decom. Ne postoji jača ljubav od te. Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše, a imao je samo 24 godine. Ona je žena koja je prerano ostala bez deteta i ta bol ju je postepeno uništavala. Miloševa smrt obeležila je njen život, ali je tu bol nosila dostojanstveno. Uvek je bila vedra i nasmejana, veliki zajebant. Ma koliko patila, to nije pokazivala. Bila je žena puna duha. Mi smo bili i kućni prijatelji, pa smo često kuvali zajedno. Moram da priznam da je bila bolja kuvarica od mene - kaže sa tugom u glasu Haris.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadic

Džinović je ponosan što je imao čast da sarađuje sa ženom koja je napisala više od 6.000 pesama i koja je sarađivala sa svim velikim zvezdama.

- Ona je bila genije u poslu! Nije bilo bolje od nje, niti će biti. Umela je da napiše tekst za svaku vrstu muzike. Bila je čudo! Marina je mogla da bude broj jedan u Evropi i svetu, samo da je taj svet upoznao njen talenat. Na teritoriji bivše Jugoslavije je bez konkurencije bila broj jedan.

Haris i Marina započeli su saradnju još davne 1986. godine. Ubrzo su postali i prijatelji.

- „Ostariću, neću znati" je prva pesma koju mi je napisala. Tada smo počeli prijateljstvo i družili smo se sve do poslednjeg momenta, dok nije sirota umrla. Mnogo godina posle tog prvog susreta sarađivali su i na projektu "Pinkove zvezde", gde su bili u žiriju.

- Bila mi je čast da sa njom žiriram u tom muzičkom takmičenju. Nikada se ni na šta nije žalila, već je pričala šta je novo od odeće i obuće kupila. Volela je da troši pare na šoping, uživala je u tome. Prerano je otišla, mogla je još dobrih 20 godina da proživi.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/informer

Bonus video:

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život
02:03

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja