ON I JA NEMAMO ŠTA DA TRAŽIMO ZAJEDNO: Maja videla kako je Car javno VARA i priznala kako se OSEĆA! Uporedila ga sa Janjušem
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

LJUTA

ON I JA NEMAMO ŠTA DA TRAŽIMO ZAJEDNO: Maja videla kako je Car javno VARA i priznala kako se OSEĆA! Uporedila ga sa Janjušem

Rijaliti -

Maja Marinković po prvi put javno ponosno govorila o svojoj emotivnoj vezi s Filipom Carom, dok se on iste noći tokom žurke strastveno ljubio s pevačicom Sandrom Čaprić.

Naime, Filip i Sandra se već danima ne razdvajaju, što su primetili i ostali zadrugari.

Filip Car, Sandra Čaprić
foto: Printscreen

Ovonedeljni vođa Bane Čolak postavio ih je za potrčke, a boravak u izolaciji ih je, po svemu sudeći, dodatno zbližio. Sinoć nisu mogli da se iskontrolišu, pa su se posle žurke prepustili strastima, te su u zajedničkoj postelji potpuno transparentno pali vreli poljupci.

Sandra Čaprić
foto: Damir Dervišagić

Sve ovo neprijatno je iznenadilo Maju, kojoj se zbog novonastale situacije usijao telefon. Ona nije krila da je iznenađena Filipovim postupkom.

"Što se tiče Filipa, mogu da kažem da sam ja njega maksimalno ispoštovala i kao čoveka i kao dečka. Ostala sam dosledna dogovoru, što nije slučaj sa njim. Primetila sam da se u poslednje vreme druži sa tom devojkom, ali nisam znala da će preći granicu. U ovoj situaciji svako govori o sebi, mada šta sam ja sve prošla u prošlom odnosu, ovo je skoro pa ništa. Jedna stvar je očigledna, a to je da on i ja defitnivino više nemamo šta da tražimo zajedno", zaključila je Maja.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:35

NIKAD NE BIH BIO DEO RIJALITI PROGRAMA! DULE SAVIĆ OŠTRO: Ne postoji taj honorar za koji bih ušao u rijaliti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track