STANIJA SAMO U DONJEM VEŠU PRED KAMERAMA: Kažu da je na operacije izdvojila 13.000 €, a ovo je rezultat! Sve joj ZATEGNUTO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

BOMBA

STANIJA SAMO U DONJEM VEŠU PRED KAMERAMA: Kažu da je na operacije izdvojila 13.000 €, a ovo je rezultat! Sve joj ZATEGNUTO (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i ovaj put imala je jedan od svojih čuvenih performansa ispred ogledala tokom buđenja rijaliti učesnika.

Izazovna pink kombinacija u kojoj je Stanija spavala malo toga je ostavlila mašti na volju.

Dobrojevićeva je još jednom pokazala da se vežbanje isplati, što se može videti po njenom izvajanom struku i trbušnim mišićima.

Podsetimo, Stanija se pred ulazak u novu sezonu "Zadruge" ponovo "doterala" kod estetskog hirurga, a mnogi smatraju da je ovog puta preterala, te da se potpuno izobličila. Kako su pojedini mediji spekulisali, starleta je za doterivanje dala 13.000 evra.

Stanija je podsetimo u vezi sa Markom Markovićem iz Crne Gore kog je upoznala u rijalitiju.

- Marko i ja smo zajedno više od dve godine, a ja nisam baš zaljubljive prirode. Ne verujem da ću se zaljubiti, ostaću mu verna. Ipak, ulazim samo na mesec dana - rekla je Stanija nedavno.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Twitter

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:31

ZA MENE SU ZVEZDE GRANDA RIJALITI PROGRAM! ACO PEJOVIĆ NIKAD OŠTRIJI: Neću da gledam omalovažavanje dece! SPOMENUO I CECU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja