03:11

UPRAVO MI SE OTKOPČAO BRUS! Karleuša NAPRAVILA ŠOU na intervjuu, pa progovorila o Šerifovićki, Zvezdama Granda poručila samo JEDNO

kurir televizija

UPRAVO MI SE OTKOPČAO BRUS! Karleuša napravila ŠOU na intervjuu, pa progovorila o Šerifovićki, Zvezdama Granda poručila samo JEDNO

Stars -

Popularna pevačica Jelena Karleuša u intervjuu nakon nastupa govorila je o odnosu sa Marijom Šerifović, Zvezdama Granda i svađom sa LGBT organizatorima.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

- Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice, mi razgovaramo o stvarima koje nas interesuju, ne bavimo se ogovaranjima. Mi smo sarađivale dugi niz godina, sedele smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim, ali ja im želim svu sreću, i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o Zvezdama Granda. Znam da će Marija biti najbolja - otkrila je Jelena.

Pevačica je dodala da se na dnevnom nivou ovde dešavaju mnoge ružne stvari.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

- Izgubili smo jako bitnu članicu naših srca, naših duša. Nisam svesvna da je nema - kaže Jelena.

- Odmah da kažem, ja podržavam Prajd, podržavam njih već punih 30 godina, podržavam ljude koji se bore za svoja prava. Da bi neko bio predstavnik bilo koje zajednice, prvo mora da bude legitimno izabran - prokomentarisala je Jelena.

- Mislim da mi se upravo otkopčao brus - nesmejala je sve prisutne, dok su joj igračice pomagale da zakopča kostim.

- Ja se nadam da je svima bilo lepo na Ušću, potrudila sam se da sve bude kako treba - rekla je Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:52

KARLEUŠA ZA KURIR PROGOVORILA O DUŠKU, ATINI I NIKI: Moja deca dosta trpe, jednom su čak bile i NAPADNUTE zbog mene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track