Najnovije vesti

NEKE STVARI NEOPISIVO BOLE I DANAS: Bojan Marović zbog njega je sa 16 godina rešio da promeni život iz korena! Naučio je LEKCIJU
Foto: Damir Dervišagić

TUŽNO

NEKE STVARI NEOPISIVO BOLE I DANAS: Bojan Marović zbog njega je sa 16 godina rešio da promeni život iz korena! Naučio je LEKCIJU

Stars

Bojan Marović otpočeo je muzičku karijeru sa samo 18 godina i to nastupom na festivalu "Sunčane skale".

Samo dve godine pre toga pevaču je preminuo otac Darko, za koga je bio jako vezan, što ga je dodatno motivisalo da napreduje u karijeri jer je postao stub porodice.

Bojan Marović
foto: Printscreen

Bojan priznaje da ga je ova nemila situacja naučila pravoj vrednosti porodice.

- Sa samo 16 godina sam ostao bez oca koji je bio veliki bokser, reprezentativac Jugoslavije. Sa njim sam obišao celu tadašnju zemlju i naučio da u životu budem "fajter". Život udara stalno, ali na tebi je da ostaneš na nogama i držiš gard visoko, da ne daš na sebe. Kad ti je najlepše moraš da budeš pripremljen na takve stvari. Upravo ta situacja me je naučila da moram da sačuvam porodicu. Da je porodica jedino mesto koje će te čekati nakon svih turneja, koncerata, novca - ti ćeš morati da se vratiš tamo. I tamo će da te dočeka ona topla supa koju si jeo kao klinac, isti onaj krevet u kome si spavao svih tih godina... Tamo će da te dočeka majka koju ne zanima ko si ti, jer ona zna ko si. Neke stvari me neopisivo bole i dan danas - kaže Bojan kojeg je nedavno pogodila vest o smrti kume.

- Sad, od skoro, mi fali i moja kuma koja je pisala moju prvu pesmu "Više te nema" i... To je život. To su stvari koje se ne mogu nadoknaditi - rekao je sa setom pevač.

Bojan Marović
foto: Printscreen/Novo jutro

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

BOJAN MAROVIĆ O IZOLACIJI
03:02

BOJAN MAROVIĆ O IZOLACIJI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja