NEKA SE BORI SAMA: Taki Marinković priznao u kakvom je sad odnosu sa ćerkom Majom, zbog ovog više neće da je ZASTUPA!
Foto: ATA Images

OTVORENO

NEKA SE BORI SAMA: Taki Marinković priznao u kakvom je sad odnosu sa ćerkom Majom, zbog ovog više neće da je ZASTUPA!

Stars -

Nakon što su se u domaćim medijima pojavili natpisi da bivša zadrugarka Maja Marinković i njen otac Radomir Taki Marinković ne razgovaraju, Taki je rešio da stavi tačku na ove glasine.

Naime, Taki se oglasio i otkrio da li je u svađi sa ćerkom Majom, ali i zbog čega više ne želi da javno komentariše njen život.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

- Maja i ja smo u super odnosima. Sve je u najboljem redu. Ja samo ne želim da pričam u njeno ime, sada dok je ona napolju, kada je unutra mogu da je zastupam, a sada kad je napolju neka se ona bori sama - poručio je Taki Marinković.

Inače, Maja je, takođe, demantovala navode da sa ocem Takijem nije u dobrim odnosima. Maja se nedavno pohvalila da je ugradila silikonske implante veličine sedam, a Radomir kaže da je on nije finansirao.

- Maja je ugradila silikone i ja sam je podržao u tome. Neka radi šta poželi. Sama je sve platila, ja je ovog puta nisam sponzorisao. Ona odlično zarađuje. Kako unutar rijalitija, tako i u spoljnom svetu. Svoj novac može da troši na šta god poželi. Koliko sam razumeo razlog nove operacije je u tome što je nastala komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu i jedino rešenje su bili novi - rekao je nedavno Taki.

Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

01:54

PUKLA TIKVA! MAJA MARIJANA KONAČNO PRIZNALA DA JE RASKINULA SA 15 GODINA MLAĐIM MOMKOM: Otkrila i šta je razlog kraha ljubavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja