Najnovije vesti

NEĆU VIŠE DA ME BOLI GLAVA, NE MOGU DA PLAĆAM RAČUNE: Nada Topčagić rešila da proda silne nekretnine, donela ODLUKU
Foto: ATA Images

OTVORENO

NEĆU VIŠE DA ME BOLI GLAVA, NE MOGU DA PLAĆAM RAČUNE: Nada Topčagić rešila da proda silne nekretnine, donela ODLUKU

Stars
14:25h

Nada Topčagić i njen suprug Zlatko Đorđević zaradili su mnogo novca radeći na svadbama, krštenjima, privatnim zabavama, koncertima i manifestacijama, koji su štedeli i ulagali u nekretnine.

Popularna pevačica u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta. Samo dok poplaća neophodne mesečne troškove mesečno mora imati u gotovini minimum 1.000 evra, a da ne pričamo o renoviranju, sređivanju i drugim stvarima koje iziskuju trošak.

Nada Topčaigić
foto: Dragan Kadić

Pevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je ona pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ona ozbiljno razmišlja da se reši bar nekih kuća.

Topčagićeva otkriva da je najsrećnija bila kada je imala samo jedan stančić koji je uvek bio skockan.

Nada Topčaigić
foto: Damir Dervišagić

- Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako ceo život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta. Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rintam. Pa, majke mi (smeh). Neću više da me boli glava - rekla je pevačica.

Nada je ovog leta renovirala kompletno kuću u Crnoj Gori, koja je bila oštećena tokom vandrednog stanja usled koronavirusa.

Nada Topčagić
foto: Printscreen/Ami G

Kurir.rs/NovaS

Bonus video:

MILICA DABOVIĆ SE VRAĆA U ALBANIJU! Progovorila o svom životu u Tirani: Tamo me vole i cene!
07:59

MILICA DABOVIĆ SE VRAĆA U ALBANIJU! Progovorila o svom životu u Tirani: Tamo me vole i cene!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja