OGLASILA SE EMIROVA 15 GODINA MLAĐA DEVOJKA: Moj dečko je ostavio ženu, ali ne zbog mene! Dušebrižnici nam zakuvali čorbu
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Briga je za čaršiju

OGLASILA SE EMIROVA 15 GODINA MLAĐA DEVOJKA: Moj dečko je ostavio ženu, ali ne zbog mene! Dušebrižnici nam zakuvali čorbu

Stars -

Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović, muzički naslednik tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

Šaban Šaulić
foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

- Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila - objavila je pevačica na Instagramu.

Sa druge strane, pevač se danas javio na telefon i poručio:

- Tamara je sve lepo objasnila. To je jedina istina. Ne volim da govorim mnogo o privatnim stvarima, ali ne krijem da sam srećan sa Tamarom - rekao nam je pevač.

Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Lj.S.

Bonus video:

01:58

CELA ESTRADA NA SLAVLJU: Milica zapevala na podu, Slavica mešala kukovima, a kad je ona zapevala svi POSKAKALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track