TAKMIČARKA NIKAD NIJE KASNO PRIZNALA DA SE STIDI SVOG IMENA! Svi zanemeli kada su čuli kako se ZOVE, a onda je ŽIRI TEŠIO!
Foto: Pritnscreen

NEOBIČNO

TAKMIČARKA NIKAD NIJE KASNO PRIZNALA DA SE STIDI SVOG IMENA! Svi zanemeli kada su čuli kako se ZOVE, a onda je ŽIRI TEŠIO!

Stars -

Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nija kasno" iz Svilajnca istakla je da je muzika njena ljubav od malih nogu, te je priznala da je zbog pevanja čak pobegla i od kuće.

Ipak, mnoge je iznenadila kada je rekla kako se zove i preziva. Naime, Živoslavka Tasić postidela se zbog imena.

Živoslavka Tasić
foto: Pritnscreen

- Mnogi će biti šokirani mojim imenom jer se 23 godine bavim ovim poslom. Zovem se Živoslavka, a zovu me Stoja, jer kada me slušate imate utisak da peva Stoja. Ime nikada nisam volela i stidela sam ga se. Nisam znala nijednu devojčicu da se tako zove - rekla je ona pred svoj nastup.

- Vidim da te boli to ime ali ono se tumači kao neko ko slavi život. Nemoj da bežiš od imena koje je lepo - rekao je Žika Jakšić.

Živoslavka Tasić
foto: Pritnscreen

- Stoji je u podršku stigao suprug Slađan sa kojim živi od 2016.godine a kog poznaje više od 25 godina- Bili smo prijatelji a ustvari se sve vreme voleli. Bili smo nerazdvojni a tinjala je ljubav. Nisam imao hrabrosti da joj priđem. Ali evo ovako se namestilo, život je čudo - rekao je Slađan koji se inače bavi pčelarstvom.

- Meni je skroz okej tvoje ime. Zamisli muškarca koji se zove Živoslav, to je normalno ime. A zamisli da se zove Stojko. To već nema priču- prokomentarisao je Mima Karadžić i nasmejao kandidatkinju.

Mima Karadžić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

04:50

ŽENA ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA! ČUVENA LJILJANA IZ FILMA TOMA: Plakala sam na setu, sve me je stiglo tek nakon snimanja! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track