01:42

VIDELA MARINU PRED SAM KRAJ! Gabi Pejčev među POSLEDNJIMA bila u kontaktu sa kompozitorkom! Otkrila kako se PONAŠALA pred sam KRAJ

kurir televizija

VIDELA MARINU PRED SAM KRAJ! Gabi Pejčev među POSLEDNJIMA bila u kontaktu sa kompozitorkom! Otkrila kako se PONAŠALA

Stars -

Mlada pevačica Gabrijela Pejčev među poslednjima se čula i videla sa Marinom Tucaković, koja je danas sahranjena na Novom groblju pored svog preminulog sina Miloša.

- Ja sam imala tu sreću da se upoznam sa njom na jednom takmičenju. Ona je mene podržavala, ona i Ceca i nekako is podsticale sve da me podrže. Ona mi je radila i prvu pesmu - kaže Gabrijela koja je dodala da je Marina bila neverovatna žena.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir televizija

- Čak i onda kada joj je bilo loše htela je da ćaska - kaže Gabrijela, koja je neizmerno zahvalna što je imala prilike da sarađuje sa njom.

- Ona me je savetovala da otpevam tu pesmu "Ne dam nikom da me zeza", iako sam se ja u početku bunila, shvatila sam da je ipak dobro što sam je poslušala. Nije mi davala da se mešam u tekstove - kaže Gabrijela, koja je navela da kod nje nije mogao da se vidi pesimizam.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir televizija

- Pamtiću je kao jednu ženu koja je imala veliko srce i bezuslovno se davala svima. Ono što je mene posebno kupilo kod nje jeste da njoj nije bilo važno da li ja imam 19 godina i na početku sam karijere, a neko ima 20 godina karijere, sa svima je isto sarađivala - kaže Gabrijela, koja je dodala da Marina nije pravila razliku

04:50

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ UŽIVO: Završeno opelo, tužna povorka kreće da isprati Marinu na večni počinak

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:29

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ: Poznati se skupljaju na Novom groblju da isprate legendu na večni počinak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track