NE MOŽE TO TAKO! CECA ŽESTOKO ODBRUSILA POPOVIĆU U ZVEZDAMA GRANDA: Došla sam ovde da ocenjujem, a ne da me ti MALTRETIRAŠ!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

svađa

NE MOŽE TO TAKO! CECA ŽESTOKO ODBRUSILA POPOVIĆU U ZVEZDAMA GRANDA: Došla sam ovde da ocenjujem, a ne da me ti MALTRETIRAŠ!

Stars -

Ceca Ražnatović je nakon sukoba s Draganom Stojkovićem Bosancem u prethodnoj epizodi "Zvezda Granda", ušla u ozbiljan klinč i sa Sašom Popovićem. To se može videti u najavi za predstojeću epizodu, koja će biti emitovana u subotu.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

U najavi nove emisije, Ceca je odbrusila Saši Popoviću, jer joj se nisu dopali njegovi potezi.

Naime, Popović je nekoliko puta zamerio Ceci što ne daje panik taster kandidatima koji ne zadovoljavaju kriterijume, a kada ga je prvi put dala, rekao je:

- Hajde oni što daju panik taster, ali ti? - rekao je Saša Ceci, dok ga je ona nemo posmatrala.

- Ti da daš panik taster? - ponovio je Popović, što je Cecu isprovociralo.

- Ja sam ovde došla da ocenjujem, Saša, a ne da me ti maltretiraš - odbrusila mu je pevačica.

Saša Popović
foto: Ana Denda

Ceca se, podsetimo, u prošlonedeljnoj emisiji žestoko sukobila sa Draganom Stojkovićem Bosancem, ali i Aleksandrom Milićem Milijem.

- Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u drugoj, "Oproštajnoj večeri", nije bilo Bog zna šta da se peva - rekao je Bosanac i time čačnuo Cecu koja peva pomenutu pesmu u originalu.

- Neka si ga ti rekao da tu nema šta da se peva - odbrusila mu je Ražnatovićka, a i Mili je negodovao objašnjavajući da u pesmi postoje visine koje se teško pevaju.

- Marija je recimo pevačina, a Ceca je jedan popularni pevač - dobacio je Bosanac.

- Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu? - pitala ga je.

- Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet - objašnjavao je Dragan, dok mu je Ceca rekla:

- Ma, hajde, dvojka si!

Do Cece i Milija je u istoj emisiji došlo do okršaja zbog izbora mentora za jednu kandidatkinju. Ceca, Đorđe David i Viki su dali svoje glasove, a izbor za mentora spao je na Cecu i Davida.

Mili nije dao svoju podršku ovoj takmičarki što je zasmetalo Davidu koji ga je upitao zašto se boji da "popije pedalu".

- Odabir pesama, morao bih da se borim da joj menjam ukus ima Cecu koja je malo više narodno, a ti si više rok - odgovorio je Mili, što je uzburkalo Cecu.

- Zato sam ja mentor 30 godina i tebi i svima - glasan je bio Mili, ali je na kraju kandidatkinja otišla kod Cece.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

05:22

DRHTIM CELA, IMAM TREMU! Ceca o žiriju u ZG i odnosu sa kolegama: Biće SUKOBA MIŠLJENJA! A evo da li ju je Anastasija podržala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track