LUKAS ĆE VRATITI SRBIJU NA MUZIČKI TRON EVROPE! Folker spremio POBEDNIČKU pesmu EVROVIZIJE
Foto: Printscreen/Pink

ponosan

LUKAS ĆE VRATITI SRBIJU NA MUZIČKI TRON EVROPE! Folker spremio POBEDNIČKU pesmu EVROVIZIJE

Stars -

Aca Lukas nedavno je potvrdio spekulacije da će ove godine baš on pokušati da predstavlja Srbiju u Rimu na Evroviziji, što je sada potvrdio i njegov menadžer Saša Mirković koji je objavio da je folkerova pesma gotova.

Ove godine u našoj zemlji biće ponovo organizovana Beovizija, kako bi domaći pevači mogli da predstave publici pesme sa kojima bi oni želeli da se takmiče na Evroviziji koja će biti održana u Rimu. Aca Lukas već se spremio za takmičenje, njegova pesma je završena, a ekipa koja je radila na istoj ima velika očekivanja.

Aca Lukas, Saša Mirković
foto: Printskrin/Instagram

- Završena je pesma za Evroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sledeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Evrope! - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Podsetimo, kada se u domaćim medijima pojavila vest da će Aca Lukas predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač se oglasio na svom Instagramu i napisao:

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
foto: Marina Lopičić

- Daće Bog. Sledeće godine Rim. - ovim relima Lukas je tada potvrdio da radi na pesmi kojom će predstaviti Srbju u Italiji.

promocija knjige, Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

05:01

Aca Lukas i Ivana Selakov snimanje spota za pesmu Svatovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track