00:19

KRETENSKO PONAŠANJE INTERNET ZVEZDE! Jutjuber Janko DIVLJA u besnoj mašini od skoro 500.000 €!

BAHATO

KRETENSKO PONAŠANJE INTERNET ZVEZDE! Jutjuber Janko DIVLJA u besnoj mašini od skoro 500.000 €! (VIDEO)

Stars -

Jutjuber Stefan Janković Janko divljao je u svom Ferariju, a pored toga što je ugrozio svoju i bezbednost drugih učesnika saobraćaja, on je dao veoma loš primer velikom broju mladih ljudi koji ga prate na društvenim mrežama.

On je popularnost stekao skandalima koje je objavljivao na internetu, a ovoga puta, po mišljenju mnogih, je baš preterao.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Stefan ima samo 19 godina, a pre nekoliko dana postao je vlasnik besnog automobila čija je cena paprena. On je za svoj crveni Ferari izdvojio više od 350.000 evra, a za to se zahvalio svom Jutjub kanalu.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Janko se na društvenim mrežama pohvalio novom mašinom i od tada kači storije na kojima se vidi kako konstantno krši zakon brzom vožnjom, ali i ugrožava veliki broj ljudskih života. Ono što je mnoge zabrinulo je Jankovićev poslednji snimak na kome se vidi da on divlja skupocenim automobilom. On se još hvali da vozi preko 150 kilometara na sat na deonici puta gde je dozvoljeno najviše 80 kilometara na sat.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Jankovića na Instagramu prati 1.200.000 ljudi, a na Tik Toku 550.000, Jutjub kanal mu broji preko milion i sto hiljada pratilaca, a on ističe da je od toga zaradio dovoljno za ovaj automobil. Cena Stefanovog automobila, prema sajtovima gde se prdaju polovna kola iznosi između 300.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od godišta i pređene kilometraže.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Podsetimo, Stefan je stekao popularnost kada je objavio snimak kako nastavnicu srpskog jezika muva hitom poznatog folk pevača. Ovo nije bio jedini skandal mladog jutjubera, on je takođe bio osuđen od strane mnogih kada je ponosno pokazao snimak na kome maltretira majmuna učeći ga da vozi motor.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

Janković, koji je rođen u Vranju, očigledno ne mari šta će narod reći i kakav primer daje mladima pa svoje bahate i nekulturne postupke ponosno deli na društvenim mrežama.

Stefan Janković Janko
foto: Instagram

kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Instagram

Bonus video:

00:21

NAJOPASNIJA TIK TOK IGRA DO SADA POKAZUJE MAŠTOVITOST REGIONA! Živković: Roditelji nezreli, žure da detetu gurnu telefon u ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track