ZBOG OVOGA JE LAĆA OTERAO KALINIĆA SA SAHRANE? Voditelj je pre 6 godina opasno uvredio Marinu Tucaković, svi ostali u šoku
Foto: Ana Paunković, Story Luka Šarac

MALER

ZBOG OVOGA JE LAĆA OTERAO KALINIĆA SA SAHRANE? Voditelj je pre 6 godina opasno uvredio Marinu Tucaković, svi ostali u šoku

Stars -

Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zahtevao da se Milan Kalinić udalji sa sahrane jer mu navodno nije oprostio uvredu koju je u "Pinkovim zvezdama" izgovorio njegovoj majci.

Milan je tada Marinu nazvao "MILF" u cilju da joj navodno udeli kompliment, ali je samo izazvao skandal. Laća zbog toga navodno nije oprostio glumcu i voditelju.

Milan Kalinić
foto: Youtube Printscreen

- Ne znam da li ste čuli za izraz MILF? - pitao je Milan Kalinić zbunjenu Marinu koja je rekla da nije čula i ne zna šta to znači. Tada je Zorica Brunclik skočila u odbranu Tucakovićke, piše "Scandal", a prenose mediji:

- Mislim da je ovo bilo jako ružno, i ako se ne izvinite, ja ću napustiti emisiju.

Ceca Ražnatović, Milan Radulović Laća, Milan Kalinić, Saša Matić
foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović

Svi članovi žirija su u znak protesta spustili fotelje, dok se Milan pravdao da se taj izraz koristi u filmovima za odrasle.

Podsetimo, čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, a sahranjena je 29. septembra na Novom groblju pored svog sina Miloša.

Marina Tucaković
foto: Filip Plavčić

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

03:24

ZBOG OVE PESME PLAKALA JE CELA JUGA: Neda Ukraden OTKRILA TAJNU nastanka ČUVENOG HITA Zora je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja