IMAM NAJVEĆI HONORAR I ZA VAS SAM INSTITUCIJA! Dalila ocrnila Staniju, a starleta ustala, unela joj se u facu i očitala LEKCIJU!
Foto: Printscreen

SVAĐA

IMAM NAJVEĆI HONORAR I ZA VAS SAM INSTITUCIJA! Dalila ocrnila Staniju, a starleta ustala, unela joj se u facu i očitala LEKCIJU!

Rijaliti -

Dalila Dragojević progovorila je o Staniji Dobrojević i njenim taktikama u rijalitiju, a usledila je žestoka svađa.

Dalila misli da se Marku Osmakčiću dopada Stanija.

- Smatram da se Staniji dopada Marko, i da bi ona bila sa njim, ali i smatram da je ovaj Marko iskorišćen kao produkt, da bi se ona opravdala na način na koji se nameće svima - pričala je Dalila kada ju je Stanija prekinula.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ja sam mozak ove operacije, vi to ne shvatate. Mene narod voli, a vi ste nebitni - vikala je Stanija.

- Ona je sve vreme govorila kako ljudima bode oči i da je ljudi komentarišu. Ona želi da napravi da je Marko njen produkt, a ja sam mu rekla da se on meni od prvog dana odvojio od drugih ljudi, on i Viki - govorila je Dalila.

- Meni nije jasno što si ti toliko ljubomorna na mene. Ja sam za vas institucija, vi ne možete da preživite da me ne komentarišete - dobacila je Stanija.

Stanija Dobrojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ovo je tvoja nemoć, ti si sada skočila kao da se braniš - ubacio se Dejan.

- Tebe ribo pucaju kompleksi, nije mi jasno što tebe boli moje prijateljstvo sa Markom. Naše prijateljstvo je intrigantnije od tvoje veze - sve vreme je pričala Stanija.

- Ti meni ne daš da kažem bilo šta. Ti sve vreme sebe veličaš. Ona je rekla da ona bode oči jer sedi na garnituri, a to nije realno - rekla je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track