NISAM IMAO NI CENT U DŽEPU, POZAJMLJIVAO SAM PARE DA DOĐEM U BEOGRAD Isak Šabanović otkrio kroz šta je prošao, a evo čemu se nadao
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

iskren

NISAM IMAO NI CENT U DŽEPU, POZAJMLJIVAO SAM PARE DA DOĐEM U BEOGRAD Isak Šabanović otkrio kroz šta je prošao, a evo čemu se nadao

Stars -

Isak Šabanović, finalista prošle sezone "Zvezda Granda" bio je jedan od favorita za pobedu, a sada je otkrio da se nije nadao ni plasmanu koij je postigao.

Kako je istakao verovao je da će ući u finale, ali ne i da će pobediti. Kaže da je u to vreme bio jako popularan, ali što se tiče finansijske situacije nikada mu nije bilo gore.

Isak Šabanović
foto: Ana Paunković

- Dugo nisam bio svestan šta se dešava oko mene, ko sam sad ja... U jednom trenutku sam bio najpopularniji momak koji nema centa u džepu. Pozajmljujem pare da odem u Beograd. U jednom trenutku shvatiš da si ti tu kao neki favorit - rekao je Isak i dodao:

- Ja sam od početka znao da neću pobediti, da uđem u finale i đene đene, ali da pobedim... Svi oko mene su pričali da ću pobediti, a ja sam znao da neću, uopšte se niam razočarao ni pao psihički što nisam prvi - rekao je pevač.

Podsetimo, on je nedavno priznao da mu je cena nastupa sada tri puta veća nakon što je osvojio drugo mesto u pomenutom takmičenju.

Isak Šabanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

01:42

TVITERAŠI KAŽU DA JE NJEGOV NASTUP NEŠTO NAJBOLJE U ZVEZDAMA GRANDA: Roker zapalio scenu, Marija mu ponudila NEOČEKIVANO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track