SVA FRKA U ZG ZBOG NJEGA Ovo je Cecin brat koji je bio sa Džižom, ZAVEO je i ove pecačice, čak se i TUKLE zbog njega! ŠVALERČINA
Foto: ATA images, Darmir Dervišagić, Nemanja Nikolić

zavodnik

SVA FRKA U ZG ZBOG NJEGA Ovo je Cecin brat koji je bio sa Džižom, ZAVEO je i ove pecačice, čak se i TUKLE zbog njega! ŠVALERČINA

Stars -

Milan Marinković, brat Cece Ražnatović, poznat je kao pravi estradni zavodnik i u njegoovm naručju uživale su mnoge poznate dame.

Poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, ali pre nekoliko godina, dok se Veljko nije oženio, Cecin brat od ujaka punio je stupce svojim burnim životom i vezama sa pevačicama.

Bio je u vezi manekenkom Sarom Trajanović. Marinković i Trajanovićeva su se upoznali na žurki koja je bila priređena za učesnike Farme 5, po završetku rijalitija, i brzo su se zbližili. On je toliko pao na čari lepe manekenke, da je zbog nje ostavio i svoju dugogodišnju devojku.

Sara Trajanović
foto: Aleksandar Jovanović

Milan, koji očito zna kako da udovolji ženama, zaveo je pre pet godina i Bugarku Gabrijelu Pejčev.

"Istina je, u vezi sam sa Milanom. Zaljubljena sam i lepo mi je, ali ne želim više da komentarišem svoj privatni život, rekla je tad Gabrijela, koja se sa Milanom upoznala na večeri kod zajedničke prijateljice. Gabi je u početku bila rezervisana, ali je Milan uspeo da je osvoji, budući da važi za pravog džentlmena. Kako je tada rekao izvor, Milan joj nije kupovao skupe poklone, već joj je poklanjao pažnju, što je Gabi bilo dovoljno da uplovi u vezu sa Cecinim bratom.

Gabrijela Pejčev, Milan Marinković
foto: Dragan Kadić

Šuškalo se da je bio i sa pevačicom Majom Nikolić, i to u isto vreme kada je bio i sa manekenkom Trajanovićkom. Tada je izbio i skandal kada je Maja na proslavi rođendana poznatog beogradskog biznismena manekenku prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom! Razlog svađe je Cecin brat Milan koji je navodno bio u vezi sa obe. Nakon što je popila nekoliko čašica i opustila se, Maja je uzela mikrofon i prišla stolu za kojem su sedeli Milan i Sara i počela da mu peva. Trajanovićevu je to iznerviralo pa joj je rekla: “Hajde sklanjaj se odavde!”.

Maja Nikolić
foto: Dado Đilas

Na red je došla i pevačica Aleksandra Stojković Džidža, s kojom je bio u vezi četiri meseca. Par je samo naizgled imao idiličnu vezu, ali u nihovom odnosu često je bilo trzavica, čak su nekoliko puta i raskidali, a sada su definitivno odlučili da stave tačku na svoju ljubav. Najveći problem je bio što su se slabo viđali zbog posla, kao i ljubomora, budući da Milan važi za velikog zavodnika.

Pričalo se i pisalo šuškalo se i da je bio sa starletom Natašom Šavijom.

Nataša Šavija
foto: Damir Dervišagić

"Milan je super dečko i baš mi prija njegovo društvo", rekla je Šavija tada, koja je od Cecinog brata dobijala sem pažnje i skupocene poklone.

Mediji ga duži period nisu uhvatili sa nekom devojkom sa javne scene, jer su mu izgleda dosadile.

Brat, Milan Marinković
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

02:49

CECA UDARA ISPOD PLEKSUSA, POGAĐA GDE TREBA! Đorđe David otvoreno o pevačici, a evo šta kaže o njenom sporu sa Milijem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track