RADIM SVE PO KUĆI, BRIŠEM PRAŠINU I KUVAM U STAROJ ŠERPI! Lepa Lukić otkrila detalje iz života, pa priznala da li ulazi u RIJALITI
Foto: Printscreen/Premijera

progovorila

RADIM SVE PO KUĆI, BRIŠEM PRAŠINU I KUVAM U STAROJ ŠERPI! Lepa Lukić otkrila detalje iz života, pa priznala da li ulazi u RIJALITI

Stars -

Pevačica Lepa Lukić čiji se lik pojavljuje o filmu "Toma" o životu Tome Zdravkovića istakla je da je jako teško podnela scenario.

- Gledala sam "Tomu", preplakala sam ceo film. Glumac Milan Marić je savršeno odigrao Tomu, Olivera Bacić koja je igrala mene je odlično to uradila. Lepo što je Bjelogrlić to snimio, rekao mi je na premijeri da će u seriji moj lik biti u više scena.

premijera filma, Toma Zdravković, Lepa Lukić
foto: Stefan Stojanović

Kaže da je u životu dovoljno zaradila i da sad ne mora da nastupa. Nijedan njen dan nije isti, priča nam da nema nikakvu posebnu rutinu, i da po kući radi kao svaka žena.

- Opuštena sam po tom pitanju, sve zavisi od obaveza i raspoloženja. Kad mi se odmara, ja se odmaram, gledam televiziju, dakle ništa posebno. Radim sve poslove po kući, a kada dođe vreme za veliko spremanje i detaljno sređivanje, dolazi žena koja mi pomaže. Moj stan je veliki, nisam neki ladolež da neću da obrišem prašinu. Kuvam, spremim jelo u nekoj manjoj šerpi jer volim da jedem čorbasto i "na kašiku". Idem u prodavnicu, kupim ono što mi treba, a za veće nabavke tu je moja prijateljica iz Pančeva.

Lepa Lukić
foto: Kurir televizija

Nikad više u rijaliti

Lepa je nekoliko puta učestvovala u rijaliti programu "Parovi". Ona se nije takmičila, već je ulazila na dva meseca, a gledaoci su je s pažnjom pratili. Ove godine, "Parovi" nisu ni počeli, ali ona otkriva da više ne bi učestvovala.

- Nema više, bilo je dok nas je narod voleo, nećemo valjda sto godina da idemo po rijalitijima. Imaju slične emisije i na drugim televizijama. Nema potrebe više.

Puls Srbije, Lepa Lukić
foto: Kurir

Kurir.rs/I.B/Novosti

Bonus video:

01:22

ULOGOM LEPE LUKIĆ ODUŠEVILA SRBIJU! Mlada Olivera Bacić ima želju da UPOZNA PEVAČICU, a evo šta je rekla o svojoj ulozi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja