Najnovije vesti

SVEGA SE SEĆAM! TAD SMO ČULI LOŠU VEST: Seka Sablić plakala dok je slušala Tomu, a decenijama kasnije otkrila zbog čega! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

EMOTIVNO

SVEGA SE SEĆAM! TAD SMO ČULI LOŠU VEST: Seka Sablić plakala dok je slušala Tomu, a decenijama kasnije otkrila zbog čega! (FOTO)

Stars

Prošlo je 30 godina od smrti legendarnog pevača Tome Zdravkovića, a da su u njegovom duštvu i pesmi uživale mnoge istaknute ličnosti svedoči i snimak koji kruži mrežama, na kome glumica Seka Sablić plače uz njegovu muziku dok je on džentlmenski teši.

Tim povodom Seka Sablić istakla je da su glumci obožavali da slušaju Tomu i da se seća svakog momenta od večeri kada je nastao emotivan snimak.

Seka Sablić
foto: Printscreen/Premijera

- Toma je bio voljen u Ateljeu 212. Voleo je bife i glumci njega. Ovo je snimak koji je napravio Toma, a mi smo već čuli neke loše vesti tada. Pritom je pesma i interpretacija umetnička daleko od banalnog i sad mogu da se setim te emocije i osetim neku nežnost za Tomu koju sam imala te večeri. Svega se sećam - rekla je glumica.

Seka Sablić, Toma Zdravković
foto: Printscreen/Youtube

Toma je sebe ostavio hitove bez kojih ni dan danas ne može da se zamisli noć u kafani, a nedavno je premijerno prikazan i dokumentarni film o njegovom životu.

Pesme poput "Danka", "Kiša je padala", "Da l' je moguće", "Svirajte noćas samo za nju" samo su neke u kojima je iskazao svoju emociju i tugu.

Podsetimo, Toma Zdravković rođen je 20. novembra 1938. godine u Pečenjevcima, kraj Leskovca gde je kao mladić i započeo muzičku karijeru. Zdravković je preminuo 30. septembra 1991. godine u Beogradu posle 18 godina borbe sa kancerom prostate.

Seka Sablić, Toma Zdravković
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja