MINA VRBAŠKI ZAVIJENA U CRNO: Rijaliti zvezda imala smrtni slučaj, a ONA joj je bila najveća podrška kroz teške trenutke (FOTO)
Foto: Printscreen/Zadruga

TUŽNA

MINA VRBAŠKI ZAVIJENA U CRNO: Rijaliti zvezda imala smrtni slučaj, a ONA joj je bila najveća podrška kroz teške trenutke (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški iznenadila je sve kad je na svom Instagram profilu objavila da je njen verni fan i podrška u rijalitiju ''Zadruga'', baka Vanja preminula.

Ona se sada i javno oprostila od nje i to potresnom porukom koja je mnoge rastužila.

- Draga baka Vanja! Hvala na svakoj minuti koju ste proveli gledajući me i podržavajući. Hvala na svakog poruci ohrabrenja. Nadam se da ste sada na nekom lepšem i boljem mestu. Zbog vaša Mina - napisala je Mina na Instagramu.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Mina je nedavno objavila i da svoj Instagram profil želi da proda u humanitarne svrhe, za lečenje dece kojima je potrebna pomoć. Vrbaški je i posle rijalitija pričala u šta ulaže novac.

"Već sam uložila novac za neke intervencije koje smo planirale da uradimo mama i ja, a ostatak ću pametno da troškarim. Ne rasipam se kao ranije i sada nameravam da uložim u pametne stvari", rekla je Mina nedavno i otkrila da će ugraditi silikone.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

OVO JE NAJJAČA EKIPA I NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Mina u društvu Majinog bivšeg dečka, objavila snimak i poslala OVU PORUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track