NIGOR LJUBI 14 GODINA MLAĐU ŽENU I NIKAD SE NE EKSPONIRAJU! Svi su mislili da su se 2 PUTA VENČALI, a reper otkrio šta se desilo
Foto: Pritnscreen

vole se kao prvog dana

NIGOR LJUBI 14 GODINA MLAĐU ŽENU I NIKAD SE NE EKSPONIRAJU! Svi su mislili da su se 2 PUTA VENČALI, a reper otkrio šta se desilo

Stars -

Reper Igor Lazić Nigor već godinama je u skladnom braku sa 14 godia mlađom suprugom Suzanom, ali se gotovo nikada ne eksponiraju u javnosti.

Naime, oni su se venčali 26. jula 2015. godine, dok su se prethodno zabavljali šest godina.

Par se retko može videti zajedno na događajima, a na njegovom Instagramu mogu se naći fotografije na kojima su zajedno pozirali.

- Posvađaš se i s majkom, bratom, sestrom, pa je normalno da se ponekad zakačiš i sa ženom. Najčešće se to dogodi oko neke banalnosti, prave sitnice. Suzana je Hercegovka i još Lav u horoskopu, pa kad se to sudari sa mojoj tvrdoglavošću, znaju da izbiju varnice. Na svu sreću, oboje smo svesni da bi svađa mogla da preraste u rat i vodimo računa da se na vreme zaustavimo. Prvi popusti onaj ko je započeo svađu, ali ni tu nema pravila. Dešava se i da istovremeno prasnemo u smeh svesni da bi taj rat mogao da donese nesaglediva razaranja koja nijedno od nas ne želi - svojevremeno je za medije otkrio pevač.

Inače, par se venčao pre pet godina, ali je nedavno na društvenim mrežama objavio da se venčanje opet održalo.

- Nisam se ponovo oženio, ja sam u srećnom braku već pet godina. Nego sam čačkao nešto na Fejsbuku i video da mi stoji u vezi, pa sam samo prebacio da sam u braku. Ali da sam znao kakvu će to gungulu da izazove ne bih ništa dirao", kroz osmeh priča poznati reper i dodaje da od kada je promenio status, čestitke stižu sa svih strana i to neprestano.

Igor Lazić Nigor
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:23

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja