Najnovije vesti

DRAGANA I NEBOJŠA GRNČARSKI U BORBI ZA BOGATSTVO: Kreatorka traži da joj muž vrati njen stan, hoće i pola kompanije!
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

rat

DRAGANA I NEBOJŠA GRNČARSKI U BORBI ZA BOGATSTVO: Kreatorka traži da joj muž vrati njen stan, hoće i pola kompanije!

Stars

Nakon što je Dragana Grnčarski prijavila supruga Nebojšu Grnčarskog za nasilje u porodici i protiv njega podnela krivičnu prijavu, kao i nadležnom sudu zahtev za razvod braka, supružnicima tek predstoji dugotrajna i mučna borba i oko podele imovine koju su stekli u braku, a koja nije mala.

Dragana Grnčarski

Kako je Kurir objavio, Dragana je već sudu podnela zahtev da naloži da se Nebojša iseli iz stana u centru grada, koji je u njenom vlasništvu, a koji je ona napustila jer se u njemu osećala nebezbedno, a sada planira i da zahteva pola modne agencije, čiji je vlasnik njen muž.

Inače, stan koji će biti predmet spora, kako saznajemo, nalazi se u neposrednoj blizini Botaničke bašte. On je velike kvadrature, kompletno uređen i na tržištu nekretnina vredi najmanje 300.000 evra. Što se tiče kompanije, iako Dragana na svoj deo ima zakonsko pravo, Nebojša ne želi da čuje da je deli i svim silama će se truditi da ostane kompletno u njegovom vlasništvu, kao što je to bio slučaj i dok su bili u braku.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragan Kadić

Oni su ovu kompaniju osnovali 2000. godine, četiri godine nakon što su stupili u bračnu zajednicu, iz koje imaju troje dece. Nebojša se vodi kao stopostotni vlasnik, međutim, Dragana smatra da i ona ima udeo u kompaniji jer su posao pokrenuli tokom zajedničkog života, pa je zajednička imovina stečena u braku. Ekipa Kurira pozvala je bivše partnere za komentar. I dok se Dragana nije javljala na naše pozive, Nebojša je imao kratak komentar na celokupnu situaciju.

- Neću da dajem nikakve komentare, štitim interese dece - izjavio je Nebojša za Kurir.

Podsetimo, ovaj par, koji je u javnosti smatran za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih, u žižu javnosti je došao pre nekoliko dana, kada je Dragana prijavila svog supruga za višemesečno zlostavljanje, psihičku i fizičku torturu, navodeći da ju je išamarao i nazivao mutavom, ku*vom i luzerkom, dok je Nebojša negirao da je došlo do bilo kakvog nasilja, o čemu je Kurir prvi pisao prošle nedelje. Osim što je podnela krivičnu prijavu i zahtev za razvod braka, zahtevala je i da mu se odredi mera zabrane prilaska i komuniciranja s njom.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

SCENIRANJE 26.09.2021. NADA OBRIĆ 2.DEO
54:18

SCENIRANJE 26.09.2021. NADA OBRIĆ 2.DEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja