00:28

NADA TOPČAGIĆ IZNENADILA IBRAHIMOVIĆA U MILANU! Pevačica specijalno za njegov ROĐENDAN zapevala JUTRO JE, on ostao ZATEČEN! VIDEO

LUDNICA

ISPLIVALA FOTKA SA ŽURKE IZ MILANA: Evo kako izgledaju Nada i Ibra posle iznenađenja o kome pišu svetski mediji!

Stars -

Kako je Kurir kasno sinoć ekskluzivno objavio, pevačica Nada Topčagić večeras je specijalna gošća na proslavi 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u hotelu "Hajat" u Milanu.

Nada Topčagić, Zlatan Ibrahimović
foto: Printskrin/Instagram

Prema našim saznanjima, Zlatanovi prijatelji pozvali su Nadu da dođe na njegovu gala žurku, kako bi mu priredili iznenađenje, budući da obožava njenu pesmu „Jutro je“.

Kurir vam sada donosi i ekskluzivne fotografije Nade sa Ibrom, u društvu njenog supruga, nakon što je otpevala nekoliko pesama u čast slavljenika, koji je bio malo je reći oduševljen iznenađenjem.

- Rođendan kod mog dragog Zlatana. Specijalna gošća sa pesmom "Jutro je". Gori Milano! - napisala je Nada u opisu fotografije, koja je oduševila njene pratioce.

Zlatan Ibrahimović
foto: Printscreen

Nada je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja. Iako je to bilo iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao. Ovu vest prenelo je i nekoliko svetskih medija, koji su već pisali o tome koliko Zlatan privatno voli da sluša ovaj Nadin stari hit.

Podsetimo, nakon saznanja da je početkom ove godine slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme „Jutro je“, Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi. Pevačici se u jednoj sekundi pomešalo hiljadu osećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje.

U razgovoru za medije, pevačica se tada pohvalila da je doživela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

Nada Topcagic, Nada Topčagić, Zlatan Ibrahimović, Zlatan Ibrahimovic
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:28

NADA TOPČAGIĆ IZNENADILA IBRAHIMOVIĆA U MILANU! Pevačica specijalno za njegov ROĐENDAN zapevala JUTRO JE, on ostao ZATEČEN! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track