MAJA BEROVIĆ I DALJE ĆUTI O DRUGOM STANJU: Podgrejala priče o trudnoći, širokim stvarima KRIJE STOMAK! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

JOŠ SE NE OGLAŠAVA

MAJA BEROVIĆ I DALJE ĆUTI O DRUGOM STANJU: Podgrejala priče o trudnoći, širokim stvarima KRIJE STOMAK! (FOTO)

Stars -

Pre nekoliko dana je domaće medije obišla vest da je pevačica Maja Berović navodno već neko vreme u drugom stanju.

Maja Berović
foto: Printskrin/Instagram

Ona se tim povodom do danas nije oglašavala - ni kako bi demantovala, ni kako bi potvrdila ova saznanja. Ipak, Maja je podgrejala glasine kada je došla na svoj drugi nastup nakon ovih vesti, pri čemu je vešto krila stomak.

Maja Berović
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Berovićeva se prethodnog vikenda na nastupu u Diseldorfu pojavila u jednom od svojih karakterističnih scenskih seksi izdanja, odnosno u bodiju, mrežastim čarapama i dubokim čizmama. Međutim, pevačica je sada preko svega toga obukla široki sako u neon zelenoj boji, te su mnogi komentarisali kako je ovom kombinacijom želela da sakrije trudnički stomačić.

Govorkanja na ovu temu su postala još glasnija kada je tokom igranja slučajno podigla sako, pa su mnogi komentarisali da na njenom telu u predelu stomaka vide promenu i da je sigurno u blagoslovenom stanju, iako o tome ne želi još javno da govori.

Maja Berović
foto: Printscreen/Instagram

Maja je takođe i na svom prethodnom nastupu u Švajcarskoj sakrila stomak širokom "Versaće" košuljom, pa su njeni fanovi i dalje u nedoumici da li je samo želela da sakrije stomak ili je naprosto rešila da napravi malu stilsku promenu.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:28

PRVI SNIMAK MAJE BEROVIĆ OTKAKO SE ŠUŠKA DA JE TRUDNA: Nema više VRELIH izdanja, pokušala da prikrije stomak u ŠIROKOJ ODEĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track