U KARLEUŠINOJ LUKSUZNOJ VILI NA DEDINJU SU ŽIVELI I ONI: Evo ko je pre pevačice uživao na velelepnom IMANJU od 2,5 MILIONA EVRA!
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPO

U KARLEUŠINOJ LUKSUZNOJ VILI NA DEDINJU SU ŽIVELI I ONI: Evo ko je pre pevačice uživao na velelepnom IMANJU od 2,5 MILIONA EVRA!

Stars -

Jelena Karleuša uživa u raskošnoj vili na Dedinju, a malo ko zna da je vila kupljena od Dragana Stojkovića Piksija 2018. godine.

Naime, ona je sa svojom porodicom renovirala vilu prema svojim potrebama i svom ukusu, a sada se svi dive kako izgleda.

Piksi, Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Kako su domaći mediji preneli, za vilu su iskeširali 2,5 miliona evra.

No, ni Stojkovići nisu bili jedini vlasnici. Zidine koje skrivaju dva bazena, unutrašnji i spoljašnji, dve garaže, pet kupatila i neverovatno prostrano dvorište bile su na usluzi još jednom poznatom paru - Andriji Draškoviću i Eleni Karaman. Njih dvoje su tada bili u vezi iz koje su dobili sina.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Inače, luksuzna nekretnina, kako se pisalo u domaćim medijima, ima dva bazena (unutrašnji i spoljašnji), dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno visokim zidinama. A posebno mesto u kući ostavljeno je za njen raskošni garderober.

U kući se nalazi pet kupatila, lift, a kako se može videti po fotografijama koje je Jelena objavljivala, sve je uređeno s ukusom i po njihovim željama.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

PAPRENA SUMA ZA PINK SANDALICE! Jelena Karleuša kupila LUKSUZNU obuću, žene će joj pozavideti, a evo koliko ih je PLATILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track