NEDA UKRADEN S KNEDLOM U GRLU GOVORILA O SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: A onda je odlučila da u programu UŽIVO uradi OVO U NJENU ČAST!
Foto: Printscreen/Amidži Šou

tuga ne jenjava

NEDA UKRADEN S KNEDLOM U GRLU GOVORILA O SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: A onda je odlučila da u programu UŽIVO uradi OVO U NJENU ČAST!

Stars -

Pevačica Neda Ukraden govorila je o smrti hitmejkerke Marine Tucaković. Ona je iskoristila priliku da se javno oprosti od nje, te je odlučila da u emisiji otpeva numere koje je za nju radila Tucakovićeva.

- S velikom tugom sam dočekala vest o smrti Marine Tucaković. Lepo je da se ja kroz pesme na neki način oprostim od nje. Te pesme su mi jako bitne u karijeri i mnogo su mi značile. Ona će zauvek živeti kroz te pesme. Radila je mnogim zvezdama - rekla je Neda Ukraden u emisiji ''Amidži šou'' i zapevala hit ''Zora je''.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Amidži Šou

Inače, kako je svojevremeno ispričala Neda, Marina Tucaković na pomenutom stihu zaradila je više od 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra - rekla je Neda jednom prilikom u emisiji "Glamur".

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Amidži Šou

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:57

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Krenula POVORKA, Futa i Laća jecajući koračaju IZA SANDUKA, TUGA NA NOVOM GROBLJU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track