NEOBJAVLJENA MARININA PESMA USKORO ĆE UGLEDATI SVETLO DANA Pred smrt napisala potresne stihove, a evo koja PEVAČICA će ih otpevati
Foto: Luka Šarac Story

stegnuće vam se srce od tuge

NEOBJAVLJENA MARININA PESMA USKORO ĆE UGLEDATI SVETLO DANA Pred smrt napisala potresne stihove, a evo koja PEVAČICA će ih otpevati

Stars -

Čuvena kantautorka Marina Tucaković izgubila je životnu bitku, 19. septembra. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a mnogi od njih još uvek nisu ugledali svetlost dana.

Kada god je imala inspiraciju, Tucakovićeva je pisala za brojne pevače sa kojima je sarađivala, a poslednju pesmu koju je napisala Marina će otpevati Nataša Bekvalac.

Marina Tucaković
foto: Dragana Udovičić

Ova pesma nosi naziv "Izlečena", što se u kontekstu Natašinog života verovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina preminula nakon borbe sa opakom bolešću, mnogima se stegne srce od tuge.

- Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pesma leči dušu, pre bih rekla da priča o duši – istakla je Nataša u emisiji "Ekskluzivno".

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Ekskluzivno/M.M.

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track