Najnovije vesti

JA SAM MAMA, A NE DAMA! Severina priznala da je slala STRAŠNE PRETNJE direktorki osnovne škole i otkrila zašto je napravila LOM
Foto: Beta Damir Sencar

odgovorila na optužbe

JA SAM MAMA, A NE DAMA! Severina priznala da je slala STRAŠNE PRETNJE direktorki osnovne škole i otkrila zašto je napravila LOM

Stars
09:30h

Severina Vučković (49) bori se za starateljstvo nad sinom i hrvatskim pravosudnim sistemom, a poslednja u nizu vesti koje su objavili hrvatski mediji odnosi se na preteće SMS poruke koje je Vučkovićeva slala Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“, koju pohađa njen sin.

- Reagovala sam kao mama, a ne kao dama! Da, kontaktirala sam s Ljiljanom Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalni rad doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi i Županijskom sudu u Splitu koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim detetom. Bila sam u potpunom šoku - počinje Severina.

Severina Vučković
foto: Zorana Jevtić

- Onda se žalila političkim strukturama, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavnog državnog tužioca zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža raspliće, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, ona se boji posledica svojih postupaka - rekla je Severina

- Nismo moje dete i ja jedine žrtve njenih postupaka, kao ni korupcije u celom lancu institucija u Zagrebu.

Podsetimo, direktorka škole Ljiljana Klinger, kako piše hrvatski „Nacional“, obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije uradila.

Navodno, ona je napisala:

- Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegrame saučešća.

Hrvatski magazin objavio je poruke, za koje navode da ih je Severina pisala direktorki Klinger.

„Moje dete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina, babo“ „Sedećeš, drhtaćeš i trešćeš se, krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dete“. „Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Dosta je bilo tvoje tiranije“, poruke su koje je pop zvezda u trenucima slabosti i očaja navodno slala direktorki škole.

Severina Vučković
foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja