Najnovije vesti

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA KRIJE SE IZA HITA TAMARA: Boris Novković jednom je otkrio kako su nastali stihovi i dirnuo sve u SRCE
Foto: Printscreen/Youtube

Balada za zaljubljene

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA KRIJE SE IZA HITA TAMARA: Boris Novković jednom je otkrio kako su nastali stihovi i dirnuo sve u SRCE

Stars

Pesma "Tamara" je jedan od velikih hitova pevača Borisa Novkovića, a sigurno mnogi nisu znali koja priča se krije iza ove pesme. Naime, iako su mnogi mislili da se ime Tamara samo slučajno našlo u ovoj pesmi, Boris je jednom prilikom otkrio da ta Tamara zaista postoji.

Numera je nastala kada je Novković imao samo 17 godina. Napisao je pesmu, ali je imao problem sa tekstom jer je tad pisao sve na engleskom. Nazvao je prijatelja koji mu je došao pomoći.

Boris Novković
foto: Marina Lopičić

"Setili smo se jednog druga koji je stvarno bio lud za jednom Tamarom. Svašta je izvodio zbog nje. Pao je sa motora zbog nje, pao je školi, i na kraju mu ništa nije pomoglo", rekao je pevač i dodao da zna gde je sada Tamara i da ima troje dece.

Uzor im je bio jedan prijatelj koji je doživeo jednu tragičnu ljubav sa jednom Tamarom i tako je nastao tekst.

Dalje je rekao da mu nije dosadilo da izvodi pesmu "Kuda idu izgubljene devojke", jer ima neku posebnu magiju. Ova pesma je postala njegova lična karta, ali ne u lošem smislu. Klinci je i danas pevaju, a neki od njih nisu ni bili u planu kada je pesma izašla.

Boris Novković
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja