KAJA IDE IZ SRBIJE I U OVOJ RASKOŠI ĆE ŽIVETI: Pevačica pokazala VELELEPNU zgradu u Francuskoj gde će se USELITI SA MLAĐIM DEČKOM!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA

KAJA IDE IZ SRBIJE I U OVOJ RASKOŠI ĆE ŽIVETI: Pevačica pokazala VELELEPNU zgradu u Francuskoj gde će se USELITI SA MLAĐIM DEČKOM!

Stars -

Pevačica Katarina Kaja Ostojić uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem i sprema se za zajednički život u Francuskoj.

Dok su radovi enterijera u toku, Kaja je ispozirala ispred zgrade u kojoj će živeti i izazvala mnogo pažnje jer njen novi dom više liči na dvorac nego zgradu.

"Malo sam "izronila" iz kutija i kesa pa sam rešila da napravim prvu sličicu ispred svoje nove zgrade. Sve je vrlo instagramično tako da jedva čekam da osposobim životni prostor a potom i svoju ženstvenost za neka buduća fotkanja", napisala je pevačica.

Kako je nedavno istakla, ona ne beži od braka.

"Ja nemam ništa dobro da kažem na temu braka, ne mogu... Svi me pitaju da li ću se udati ponovo, najlakše mi je da kažem da neću, jer se nisam tu proslavila, ali na to pitanje niko ne može da odgovori. Ljubav se dešava i ti ne možeš to da predvidiš, sad ćeš ti baš da ke7eš: 'E neću da se udam za tebe, jer sam tako rekla, zarekla se", ispričala je pevačica nedavno.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:59

KAJA OSTOJIĆ STAJLINGOM POKIDALA, PA RAZVEZALA JEZIK: Pevačica iskreno o prvom mužu, dečku Mateu i LUKSUZNOM životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja