GODINAMA JOJ DOLAZILA U KUĆU DA SE DRUŽE I PIJU KAFU: A nije ni znala da joj obrađuje muža! SVI DETALJI PREVARE PETRA GRAŠA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić

afera koja drma hrvatsku

GODINAMA JOJ DOLAZILA U KUĆU DA SE DRUŽE I PIJU KAFU: A nije ni znala da joj obrađuje muža! SVI DETALJI PREVARE PETRA GRAŠA

Stars -

Petar Grašo (46), koji je ostavio svoju devojku Danijelu posle 24 godine, i Hana Huljić (31), ćerka Tončija Huljića (59), uzburkali su javnost otkako je procurila vest da je par zajedno. Njih dvoje su viđeni u centru Zagreba, a ranije su ih videli i kako šetaju po Splitu.

O njihovoj Huljić nije hteo da priča.

- Ne želim biti deo toga. Ne, ne, ne - kratko je rekao Tonči.

Tonči Huljić
foto: Zorana Jevtić

Ranije je izjavio da je Grašo, osim poslovnog kolege, i veliki obiteljski prijatelj.

- Ako su Hana i Petar srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni - rekao je.

Njegova ćerka nije htela da komentariše prisna druženja s Petrom. Glasna su šuškanja i kako je Hana viđena u blizini Grašinog luksuznog stana.

Splićanin i njegova bivša partnerka s kojom je bio 24 godine, pevačica Danijela Martinović (50), živeli su u penthausu na zagrebačkom Bundeku. Sad u njemu živi samo Danijela, o kojoj komšije imaju samo reči hvale.

Petar Graso
foto: Damir Dervišagić

- Huljići su se tamo godinama okupljali i družili - rekao je jedan Danijelin komšija. Dodala je kako pevača Grašu i njegov srebrni mercedes nije videla otkad se odselio od Martinovićeve.

- Ma bolje joj je bez njega. Danijela se kao žena super nosi sa svim tim - priča komšinica. Pevačicu, kaže, često viđaju u prodavnicama, uvek je nasmejana. međutim, Grašu više ne sreću kao nekad. On se odselio, kažu, na drugi kraj Zagreba, u elitni kvart.

- Grašo se jako zaljubio, i to traje mnogo duže nego što se šuška zadnjih dana - otkrio je izvor blizak pevaču.

Petar i Danijela bili su skupa od sredine devedesetih, ali dugogodišnju vezu nikad nisu krunisali brakom.

- Živimo slične živote koji nas vuku na sve strane. Ljudima je najvažnije da saznaju da li smo se večali jer u našem društvu kad si oženjen, onda si zapravo potvrđen. Mi smo u tom apsurdu uspeli da zadržimo intimu - rekao je Petar pre godinu.

Danijela je pre dve godine priznala kako joj je najveći strah u životu bio od samoće.

- Uspešno sam kročila kroz taj strah i sad mi je to jedna od najvećih i najljepših lekcija koju sam završila - rekla je Martinovićeva.

Danijela Martinović
foto: Printskrin Youtube

Opisala je tad i prednosti i mane duge veze nje i Petra.

- Kad ste u dugoj vezi, najteže je zapravo ne dopustiti da veza upadne u rutinu. Na vezi treba raditi, treba je održavati, kao i sve. A najlepše je što većinu stvari ne treba da se objašnjava ni priča, ni traži, ni zahteva, nego se to sve većinom rešava samo pogledom, kad je to istinito - rekla je Danijela.

U novembru 2019. opisala je i prvi susret s Grašom. Ugledao ju je 1995. na Dori u Opatiji, kad je pevala “Nostalgiju” sa Lidijom Horvat-Dunjko (54) i pobedila. Službeno ih je “spojio” Tonči Huljić, kad je Petar došao da svira u grupu Magazin umesto njega. Bilo je to pre Grašine pevačke karijere.

Petar Grašo
foto: Printscreen

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

08:07

ČUVENA PROROČICA RAZBILA SVE ZABLUDE SKIDANJA CRNE MAGIJE! Vesna Versaće UPOZORILA: Kad vam traže OVO znajte da je PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track