IZ KUĆE SAM IZNELA ONO ŠTO SAM JA I UNELA! Nakon drame u Brestaču oglasila se MARINA GAGIĆ: Sve su to moji roditelji priuštili
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

odgovorila laziću

IZ KUĆE SAM IZNELA ONO ŠTO SAM JA I UNELA! Nakon drame u Brestaču oglasila se MARINA GAGIĆ: Sve su to moji roditelji priuštili

Stars -

Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, pevač je izneo optužbe na račun bivše partnerke. Sada se i Marina ponovo oglasila, te odgovorila na Lazićeve optužbe.

Marina Gagić
foto: Printscreen

Naime, kako je istakao, Marina od njega ne potražuje imanje, odnosno ništa što ima veze sa imovinom, ali je iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sve stvari.

Kako mediji nezvanično saznaju, u pitanju je nepokretna imovina koju su, kada se Marina preselila u Brestač, kupili njeni roditelji.

- Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Želeli su da im pomognu da se skuće budući da je dete bilo na putu a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a ćerka im je bila u drugom stanju - govori dobro obavešten izvor za pomenuti portal i dodaje:

- Neposredno pre Marininog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donela kako stvari ne bi zaplenili izvršitelji.

Marina Gagić je potvrdila ove navode.

- Iz kuće nisam iznela ništa što prethodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem - rekla je Marina za pomenuti medij.

Podsetimo, Darko Lazić i Marina Gagić ukoro će se naći na sudu nakon što ga je ona tužila za alimentaciju. Naime, ona potražuje 500 evra i starateljstvo nad njihovim zajedničkim sinom Aleksejem.

Kurir.rs/S.M./Telegraf Jetset

Bonus video:

00:12

MARINA I OLIVERA SE UDRUŽILE PROTIV DARKA, A ON SE NE ODVAJA OD NJE! Provodi se s Barbarom, svi se pitaju da li ih OVAKO provocira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track