SPECIJALNA CENA za topla jesenja putovanja! Hurgada - All inclusive od 399€
Foto: Promo

SPECIJALNA CENA za topla jesenja putovanja! Hurgada - All inclusive od 399€

Stars -

Interesovanje za Egiptom ne prestaje ni tokom jeseni i zime. Prijatne temperature, hlad pod palmama, toplo more, all inclusive usluga u hotelima sa 4* i 5*, samo su neki od razloga za odlazak u Hurgadu tokom oktobra. Ne propustite čarter letove po specijalnim cenama aranžmana samo u Travelland-u.

Dok se neki samo prisećaju letnjeg odmora, drugi koriste sve prednosti destinacije koja im obezbeđuje produžetak leta. Takva destinacija je definitivno Egipat, preciznije, Hurgada.

I tokom jesenjih meseci interesovanje za njom ne jenjava. Turistička agencija “Travelland” je za svoje putnike obezbedila direktne čarter letove sa polascima do kraja oktobra.

Zakazani termini su: 16.-23.10. / 23.-30.10. / 30.10.-6.11.

Specijalna cena paket aranžmana je samo 399 evra po osobi za all inclusive na 7 noćenja.

Ovu cenu ima hotela Elysees Dream Beach 4* koji se nalazi u srcu Hurgade i udaljen je oko 5 km od aerodroma. Svojim bogatim sadržajem i niskim cenama izdvajaju se i hoteli:

• Sunny Days 4* / AL = od 430 €

• Sea Gull 4* / AL = od 435 €

• Swiss Inn 5* / AL = od 540 €

• Jaz Casa Del Mar Resort 4* / AL = od 515 €

• Jaz Aquamarine 5* / AL = od 585 €

• Jaz Casa Del Mar Beach 5* / UAL = od 815 €

Travelland
foto: Promo

Hotel Sunny Days Resorts Spa & Aqua Park 4* se nalazi u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora, na Curniche putu, između Dahara i nove Marine. Gostima su dostupne dve peščane plaže u vidu lagune, i plaža na levoj strani hotela sa dugačkim koralnim grebenom fenomenalanim za ljubitelje snorklinga.

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort 4* se nalazi na kraju šetališta Memše, na drugoj liniji od mora. Na oko 10 minuta vožnje od aerodroma pored vila hotela Swiss Inn Resort. Na par stotina metara hoda severno, nalazi se uređena Al Dau Promenada, super marketi, prodavnice, Cleopatra bazar, noćni klub Elements, Carfour super market, Papas bar i klub, Hardrock cafe...

Između hotela Continental i Jazz Casa del Mar smešten je hotel Swiss Inn 5*. Poseduje sopstvenu, peščanu plađu koja važi za jednu od najlepših u Hurgadi. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Važna napomena je da se prilikom rezervacije aranžmana uplaćuje se samo 99 evra po odrasloj osobi.

Ne gubite vreme, već letujte u oktobru!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track