JANJUŠ I DENIZ NASMEJALI SVE DO SUZA! Dobili zadatak da SKAČU KAO ZEČEVI, on je ZASKOČIO, pa se zapitao šta će mu reći BIVŠA ŽENA!
Foto: screenshot

HIT

JANJUŠ I DENIZ NASMEJALI SVE DO SUZA! Dobili zadatak da SKAČU KAO ZEČEVI, on je ZASKOČIO, pa se zapitao šta će mu reći BIVŠA ŽENA!

Rijaliti -

Nakon što je MC Aleks oprala gaće Irmi Sejranić, nastavila se zanimljiva igra Velikog šefa, a kocka sa zadacima je u ovom krugu ponovo zapala MC Aleks. Ona je morala da ispriča šta misli o ljubavnim parovima u Zadruzi.

- Mislim da se Markov i Marijanin odnos da je folirantski, iz razloga što je Marko dečko koji ne obećava sigurnost i ozbiljnost, to je samo rijaliti odnos. Ubijaju vreme dok su tu. Najiskreniji odnos mi je Janjuša i Marijane, šalim se. Evo, Milica i Mensur su mi tu u ponašanju i reakcijama najiskreniji. Jer ako nema emocije, nema ni reakcije - ispričala je zadrugarka.

Deniz Dejm
foto: Printscreen/Zadruga

Igra se nastavila, a u ovom krugu kocka je zapala Deniz Dejm.

- Ne... Izaberi zadrugara i skačite kao zečevi dva kruga oko bazena. Biram Janjuša - pročitala je Deniz i odabrala Janjuševića.

- Kako skaču zečevi? - pitala je Dejm.

- Kreni prva - dodao je Janjuš.

- Ha-ha-ha - smejala se Deniz i pitala nekog da li ima rukavice.

Zadrugari su vrištali od smeha, a Janjuš je potom zaskočio Deniz, zbog čega su zadrugari dodatno poludeli.

- J*baće mi Ena mater - dodao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:32

SLOVENAČKA MISICA FURA SVOJ FAZON: Deniz GOLE G**E došla da potpiše ugovor za Zadrugu 5, sve oči bile uprte u nju! (FOTO 18+)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track