VUK MOB U IZOLACIJI: Bolestan sam, ali nemam KORONU!
Foto: Sonja Spasić

virus

VUK MOB U IZOLACIJI: Bolestan sam, ali nemam KORONU!

Stars -

Vukadin Gojković, javnosti poznatiji kao Vuk Mob, nedavno je okačio na svom Instagram profilu stori u kojem je istakao da je bolestan, ali je za Kurir otkrio da nije reč o korona virusu. Reper je video snimkom zabrinuo veliki broj svojih fanova jer je uz opis napisao kako je u kućnom karantinu, zbog čega su korisnici društvenih mreža pomislili da se na nekom od mnogobrojnih nastupa i on zarazio koronom.

Vuk Mob
foto: Sonja Spasić

On nam je u telefonskom razgovoru otkrio kako trenutno uživa u odmaranju kod kuće i da neće žuriti sa ponovnim zakazivanjem nastupa.

Vuk Mob
foto: Kurir

- Hvala Bogu nije korona. Imao sam dva-tri dana visoku temperaturu, sve preko 38 stepeni i baš mi nije bilo dobro... Kada sam dobio temperaturu nisam bio siguran o čemu se radi, pa sam otkazao nastupe. Sada se osećam dosta bolje, nemam temperaturu, top mi je. U pitanju je bio stomačni virus, ali ću ostati još neko vreme u kući - ispričao je reper.

Vuk Mob
foto: Kurir

- Što se nastupa tiče, nigde ne žurim... Iskren da budem trenutno mi je lepo ovako, prija mi da malo odmaram u kući. Još nemam pojma kada se vraćam tezgama, ne razmišljam previše o tome - rekao je Vuk Mob.

Vuk Mob
foto: Printscreen

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

02:06

POGLEDAJTE KAKO JE VUK MOB JECAO U PROGRAMU UŽIVO NA KURIR TV! Gušio se u suzama: Život mi je stao 23. juna, moj Bog je UMRO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track