02:48

Željko Šašić o Katarini Lazić

SCENIRANJE

ŠAŠIĆA OPTUŽILI DA JE TRETIRAO BIVŠU KAO ROBA! Žestoko poručio: Ovako ne izgleda žena koju MALTRETIRAJU! BIĆE TUŽBA!

Stars -

Bivša devojka Zeljka Šašića, Katarina Lazić nedavno je izjavila da je zbog pevača htela da se ubije, jer je on navodno tretirao kao roba.

- Ne znam zašto bih to komentarisao, nije mi zanimljivo. Ona odavno nije deo mog života - rekao je Šašić u Sceniranju, ali je prokomentarisao njene fotografije na instagramu.

- Lepo izgleda. Ali, ne bih dozvolio da neko ko je sa mnom ima takve fotografije na instagramu koji je otvoren. Ona voli kameru, i sada valjda radi kao model. Može da radi svako šta želi - naveo je Šašić.

Željko Šašić
foto: Kurir Televizija

O natpisima koji su punili stranice medija, Šašić je rekao da je mnoge tužio i da će javnost obavestiti o izhodu, ali je siguran da će tužbe dobiti.

- Ne želim da mi neko ruši kredibilitet, a naročito ne ko me i ne poznaje - rekao je Šašić i dodao da ni demanti više ne vrede, jer, kako je naveo, njih niko i ne čita.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track