00:20

MISLIO SAM DA ĆE DA PEVA DO STOTE: Drljačin sin o ocu i kolegama koje NISU DOŠLI NA POMEN

godišnjica

NISAM NI HTEO DA IH ZOVEM: Sin Bore Drljače otkrio zašto estrada nije došla na parastos pevaču MISLIO SAM DA ĆE DA PEVA DO STOTE

Stars -

Prošlo je godinu dana od smrti pevača Borislava Bore Drljače.

- Godinu dana brzo prođe, juče je bio posebno tužan dan, okupili smo se na groblju. Bilo je nekoliko Borinih kolega i koleginica. Pošto je bilo loše vreme, nisam želeo da forsiram i da obaveštavam ljude - rekao je Vladimir Drljača, sin Bore Drljače u Pulsu Srbije.

Mnoge kolege se Bore sećaju sa osmehom na licu, kao nekoga ko je bio vedar i uvek raspoložen za šalu. Njegov sin kaže da se nije razlikovao ni u privatnom životu.

Vladimir Drljača
foto: Kurir Televizija

- Nije bio drugačiji privatno. On je bio to što jeste. Što se tiče profesije, našao se sto odsto. I kod kuće je bio običan, nije bio nametljiv. Bio je skroman i čovek iz naroda - rekao je Borin sin.

Borin sin je istakao da je pevač voleo da se raduje životu i da je uvek mogao da zapeva.

- Mislio sam da će da peva do stote. Uvek je bio vitalan i zdrav, ali ga je bolest stigla - rekao je Vladimir.

Borislav Bora Drljača stekao je status "Istaknuti umetnik" i dobio nagradu za životno delo. Snimio je više od 50 nosača zvuka na kojima se nalazi više od 400 pesama.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:27

MNOGO MI JE TEŠKO! Era o snu o Bori: Sanjao sam ga pre godišnjice smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track