02:09

PEVAČICA DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM? Dragici Zlatić zaškripalo u vezi: MOJA JE KRIVICA! Radila nešto što NIJE SMELA!

problemi u raju

PEVAČICA DOŽIVELA LJUBAVNI BRODOLOM? Dragici Zlatić zaškripalo u vezi: MOJA JE KRIVICA! Radila nešto što NIJE SMELA!

Stars -

Popularna pevačica Dragica Zlatić gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je govorila o novinama u ljubavnom životu i kako se oseća nakon preležane korone.

- Što se tiče mog ljubavnog života, nešto je malo zaškripalo, pa ćemo da vidimo - otkriva Zlatićeva.

Dragica Zlatić
foto: Kurir televizija

- Nije baš sve uredu, izgleda da je to moja krivica zato što sam se ja mnogo hvalila i stalno pričala o tome, tako da ću videti da od sada sve da držim za sebe. Koliko ćutiš o svojoj sreći, toliko ćeš biti srećan - kaže popularna pevačica.

- Ja sam ubeđena da društvene mreže imaju tu veliki uticaj. Kako objavim nešto na story i svi mi komentarišu pozitivno, u roku od tog dana ili sutradan, nešto mi se desi katastrofalno. Nisu ludi ljudi koji kriju za sebe lepe stvari - kaže Dragica Zlatić.

Dragica Zlatić
foto: Kurir televizija

- Nije meni niko kriv što mi ne ide u ljubavi, kao neko me je urekao! Ali mislim da ću da promenim ploču sledeći put - kaže pevačica.

Dragica je pre dvadesetak dana preležala korona virus, a kako kaže, i te kako je na nastupima osetila pad energije.

- Ja sam već posle sedam dana bila negativna, ali sam poslušala sve savete lekara. Iako u početku nisam osećala neke posledice, brže se umaram na nastupima - otkrila je pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:31

ČUVENI FOLKER ODE U GLUMCE Radanović jedva čeka da zaigra u novom filmu sina Đoleta Balaševića: Scenario spreman biće GLAVNA ULOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track