PROBLEMATIČAN! Aninom Dejanu doživotno zabranjen ulazak u Nemačku, persona non grata zbog ilegalnih poslova
Foto: Kurir Privatna Arhiva

Rampa

PROBLEMATIČAN! Aninom Dejanu doživotno zabranjen ulazak u Nemačku, persona non grata zbog ilegalnih poslova

Stars -

Dejan Nikolić, s kojim je Ana Nikolić na Instagramu objavila zajedničku fotografiju kako mu sedi u krilu, i dalje je tema broj jedan u medijima. Kako Kurir saznaje, njemu je trajno zabranjen ulazak u Nemačku.

Prema rečima našeg izvora, Nikolić je u toj zemlji godinama radio, ali su mu državni organi lupili veto na ulazak. Zbog ilegalnih poslova postao je persona non grata. Iako je podigla prašinu objavom sa ovim kontroverznim biznismenom, Nikolićeva se i dalje ne oglašava niti objašnjava u kakvom su njih dvoje odnosu.

Ana Nikolić
foto: Kurir Privatna Arhiva

Mnogi su odmah, nakon što su svi portali objavili fotografiju, znali o kom muškarcu je reč, pa su pisali da on zbog Ane ne viđa ženu i dete. Drugi su stali odbranu pevačice, pa su tvrdili da ona nije razlog njegove nezainteresovanosti za porodicu. Ana jeste u poslednje vreme bliska s Dejanom, ali još nisu potvrdili da li su u vezi. Često se mogu videti po beogradskim restoranima i klubovima u provodu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, kao što smo objavili, njih dvoje su se upoznali pre nešto više od mesec dana preko zajedničke prijateljice, a nedavno se za medije oglasila i njegova supruga Valentina, s kojom je proveo 12 godina. Otkrila je da Dejan radi kao električar u Nemačkoj, ali nije pominjala da je njemu zapravo zabranjen ulazak u tu zemlju. Prema njenim rečima, ona je više puta pokušala da stupi s njim u kontakt kako bi se razvela, ali bezuspešno.

Ana Nikolić
foto: ATA Images

- Dejan Nikolić, čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić, moj je suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj. On ima pravo na svoj život, ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - rekla je Valentina, koju najviše brine kako će ova afera uticati na njihovu decu. S druge strane, izvori tvrde da zapravo njih dvoje ne žive zajedno već dve godine, ali da do razvoda nije došlo zbog neslaganja oko podele imovine. Dejan smatra da Valentina traži previše. Anini bliski ljudi kažu da se Nikolić njoj sviđa, ali da ne želi da ulazi u vezu dok se zvanično ne razvede.

Ana Nikolić
foto: Kurir Privatna Arhiva

kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Bonus video:

00:12

ANA NIKOLIĆ U MINI HALJINI, SEVNULE ČIPKANE GAĆICE! Pevačica đuskala i umalo pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track