ANTIVAKSERKA PLJUNULA PA POLIZALA: Zorannah primila VAKCINU da bi mogla da PUTUJE!
Foto: Printscreen/Youtube

PREDOMISLILA SE

ANTIVAKSERKA PLJUNULA PA POLIZALA: Zorannah primila VAKCINU da bi mogla da PUTUJE!

Stars -

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah donedavno je svoj uticaj na društvenim mrežama koristila kako bi propagirala antivakserski stav. Ipak, nedavno se predomislila i po svemu sudeći primila cepivo protiv korona virusa, a sve zbog putovanja.

Zorana Jovanović, Zoranah
foto: Printskrin Youtube

Svoju doslednost srpska influenserka je odbacila i to samo kako bi mogla da ode u Pariz odakle svakodnevnpo objavljuje slike i snimke. Očigledno je da je Zorani dosadilo i da joj predstavlja veliki trošak da pred svaki put u inostranstvo mora da radi PCR test, zbog čega je odlučila da se ipak vakciniše.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: pRINTSCREEN

Čim su je videli na aerodromu, njeni pratioci sa društvenih mreža su je pitali da li se ipak cepila kada ide u Francusku, ali ona nije odgovarala. Ipak, odgovor je i više nego jasan jer je u ovoj evropskoj zemlji od letos uvedena mera sa kovid propusnicama (što podrazumeva da imate potvrdu da ste vakcinisani sa obe doze ili negativan PCR test ne stariji od tri dana).

Zorana Jovanović Zorannah
foto: pRINTSCREEN

U prilog tome govori i video koji je Zorannah objavila na Jutjubu, gde se u jednom kadru jasno vidi papir, odnosno potvrda o izvršenoj vakcinaciji, što su njeni fanovi odmah primetili i objavili putem Instagrama.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printscreen/Youtube/Zorannah

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci blogerka je izazvala bes javnosti kada je putem društvenih mreža propagirala antivakserski stav. Ona je pitala svoje pratioce da li će pristati da se vakcinišu i zašto hoće/neće. Kada su joj stigli odgovori, influenserka je objavila oko 50 negativnih komentara i svega jedan pozitivan.

- Uglavnom je odgovor "ne". Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje? - napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da je primi.

Potom je na Instagram storiju poručila da zna da je ovim stavom uznemirila mnoge, pa je navela "da jedva čeka da je kontaktiraju da skine ove objave". Nakon toga je snimila i video u kojem detaljno objašnjava zbog čega neće da se vakciniše. Upravo zbog toga su je osudili mnogi fanovi i poručili da se "prodala" zarad jednog putovanja.

Naslovna Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:04

ŠUŠKA SE DA JE ZORANNAH PRED BANKROTOM, A ODAKLE JOJ PARE?! Blogerka otišla na letovanje, evo gde je pobegla iz SRBIJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track