NIKAD CRNJI PONEDELJAK ZA ESTRADU Verenica ga izbola makazama, pevač se tukao sa devojkom, modelsica završila u LAZI
Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Horor

NIKAD CRNJI PONEDELJAK ZA ESTRADU Verenica ga izbola makazama, pevač se tukao sa devojkom, modelsica završila u LAZI

Stars -

Skandala na srpskoj estradni nikad nije malo, ali retko da u istoj noći bude toliko nemilih scena i to za rubriku crna hronika.

Ivana Marinkovića izbola devojka makazama

Sve je krenulo od horora koji se desio u Novom Beogradu, nešto posle 20 časova, kada je rijaliti učesnika Ivana Marinkovića, i bivšeg muža Goce Tržan, verenica napala makazama i izbola ga po ruci. Fotografiju krvave ruke okačio je na društvene mreže, pre nego što je odveden kod lekara. Njegova verenica pokušala je da obmane javnost, rekavši za medije da ona i Marinković sede u stanu i smeju se novinskim natpisima, međutim, nije računala da će mediji slikati krv ispred njihovog stana, ali i Ivana, koji sa kolima hitne pomoći odlazi da sanira rane.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Tuča Darka Lazića i devojke Barbare

Nakon toga, pojavljuje se vest da su se mladi pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara potukli nakon jednog slavlja povodom punoletstva i da su se pred masom ljudi vukli, tukli i gurkali a onda nasilje nastavili u svom automobilu. Oboje su, kako navode izvori sa lica mesta, bili pod dejstvom alkohola, što je stalna pojava kada su njih dvoje u pitanju.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Amidži Šou

Modelsica Nevena Adžemovic završila u "Lazi Lazarević"

Nevena Adžemović u ponedeljak oko 21 čas i 30 minuta primljena u bolnicu “Laza Lazarević”. Naime, nekadašnja članica grupe “Models” je uz pratnju patrole odvezena u pomenutu bolnicu a povod je bio nervno rastrojstvo, a njena majka zvala je Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Nevena Adžemović
foto: Marina Lopičić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track