sve im normalno

PRVI SNIMAK IVANA MARINKOVIĆA POSLE UBADANJA MAKAZAMA: Zajedno u stanu i pored zabrane prilaska, ponašaju se kao da nije pala KRV

Stars -

Prava drama odigrala se u ponedeljak veče u Novom Beogradu u stanu rijaliti para Ivana Marinkovića i Jelene Ilić. Iako im je policija u knsultaciju sa tužiocem izrekla obostranu zabranu prilaska, a naloženo je i navodno da Ivan mora da napustu stan, par ih nije poslušao i zajedno su u stanu.

Ivan je izašao iz stana, kao da se sinoć nije dešavala krvava drama, kako bi prošetao kuče. On je izašao u istoj garderobi kao i sinoć.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Kurir je sinoć stigao na lice mesta, a Ivan i Jelena nisu hteli da govoro o incidentu.

"Sve okej, ne dajem izjave. Ćao", rekao je on, a potom se oglasila i Jelena.

"Nemam pojma o čemu pričate, evo ga Ivan pored mene. Umiremo oboje. Ne znam što mene zovete, ja nisam zanimljiva, niti sam javna ličnost. Zovite Ivana koji sedi do mene", bilo je sve što je rekla Jelena za Kurir.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se par potukao. Njih svoje su često i u rijaliti programu pravili pometnju, tukli se i gađali, pa je ubrzo dolazilo do pomirenja.

00:29

Ivan Marinković šeta psa

kurir.rs/J.S.

Bonus video:

00:19

KURIR JUTRO POSLE DRAME ISPRED STANA IVANA I JELENE Krv očišćena, KOMŠIJE otkrile šta je usledilo jezivoj tuči a evo ko je u stanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track