04:00

S*KSI PEVAČICU SVI MEŠALI SA ANASTASIJOM: Zbunila čak i Cecu, a nakon VELIKOG USPEHA, naglo NESTALA sa scene! Sad je prava BOMBA

GRMI I GLASOM I STASOM

S*KSI PEVAČICU SVI MEŠALI SA ANASTASIJOM: Zbunila čak i Cecu, a nakon VELIKOG USPEHA, naglo NESTALA sa scene! Sad je prava BOMBA

Stars -

Katarina Ina Gardijan gostovala je u emisji "Puls Srbije" gde je pričala o svom životu i karijeri i novim projketima u koje je rešila da se upusti.

Mlada pevačica nedavno je izdala pesmu "Krila slomljena" koju je, kako kaže, sama napisala.

Pesma već obećava da će biti pravi hit, a Ina se prisetila i svoje prve saradnje sa nedavno preminulom Marinom Tucaković.

Katarina Ina Gardijan
foto: Kurir televizija

- Ona mi je napisala prvu pesmu, i u takmičenju me je podržavala mnogo. I kada sam prvi put čula taj tekst, meni se to nije nešto mnogo svidelo, ali se na kraju ispostavilo da je ispalo super i da je privuklo pažnju - kaže Ina Gardijan.

Ina Gardijan nakon prvog talasa slave povukla se sa estrade, jer je kako kaže, bila mnogo lakoverna.

- Sad sam tek spremna za nešto više, desili su se neki ljudi koji nisu obećali to što si očekivao od njih, da taj šou biznis nije baš onakav kakvim ga mi zamišljamo - kaže Ina.

Katarina Ina Gardijan
foto: Kurir televizija

Od Prvog glasa do Pinkovih zvezda Katarina je prošla kroz sva najveća takmičenja kod nas, a mladu pevačicu svi su upoređivali sa Anastasijom Ražnatović.

Tokom njenog takmičenja u Pinkovim zvezdama, jedna od žirija joj je bila i sama Ceca, a mediji su tada pisali da Katarina i Anastasija toliko liče da bi se i sama Ceca zbunila.

- Muzička takmičenja su mi dosta pomogla da svoj talenat pokažem u pravom svetlu - kaže mlada pevačica.

Kurir tv

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:43

PRIJOVIĆKA NE IZLAZI IZ KUĆE DOK FILIP NE ODOBRI! Šok priznanje mlade pevačice KOJI MUŽ JOŠ RADI OVO?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja