IMALA AFERU SA POLITIČAREM, A PEVAČ NIJE HTEO DA SE OŽENI NJOM: Evo sam kim je na početku karijere bila Tanja Savić! (FOTO)
Foto: ATA Images

ŠOKIRALA SVE

IMALA AFERU SA POLITIČAREM, A PEVAČ NIJE HTEO DA SE OŽENI NJOM: Evo sam kim je na početku karijere bila Tanja Savić! (FOTO)

Stars -

Pevačica Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem.

Međutim, u trentuku kada joj je karijera bila u usponu, i pre odlaska u Australiju, Tanja Savić je bila u vezi sa pevačem Darkom Filipovićem.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Nakon raskida, on nije ni trenutka žalio, već o vezi sa koleginicom pre nekoliko godina ovako pričao.

- Nije mi žao što smo raskinuli i što nismo ostali zajedno. Više volim osobe koje su živahnije od ovih usporenih, i meni je ta njena usporenost mnogo smetala. Ne znam, ne bih voleo da mi je ona postala žena… I to što smo bili zajedno i to je previše, za mene - priča je Darko Filipović svojevremno za "Svet".

Tanja Savić
foto: Privatna Arhiva

- Nisam se nadao da će biti bahata i arogantna, ali… Mislim da ju je brak promenio, sve te silne obaveze, pa to putovanje u Australiju. Veoma je teško funkcionisati i ovde i tamo jer moraš da budeš ili ovde ili tamo. Mislim da je po povratku preterala sa željom da naglo vrati slavu. Trebalo je na drugačiji način da se vrati u kolosek, a ne odjednom! Skandali, ludila. Ona je dobar vokal i ima sve kvalitete da bude velika zvezda, ali ne treba preterivati. Pauza nije bila problem, onaj ko je voli slušaće je i posle pet godina, ali nema potrebe za skandalima da bi se skrenula pažnja. Mislim da je sve to suvišno - pričao je Filipović, i rekao da se Tanja uvek razlikovala od tada najbolje drugarice Slavice Ćukteraš.

Slavica Ćukteraš
foto: Damir Dervišagić

- Tanja je takva kakva jeste, uvek je ista, samo što istina izlazi na videlo sa zakašnjenjem. Slavica je oduvek bila buntovnik i išla glavom kroz zid, pokušavala da istera svoje. Ona nije bila folirant. Što na um - to na drum, kaže ti u lice sve što misli, a Tanja nije takva. Tanja je mnogo njanjava, lenja... Ona je u fazonu pusti, kako ide, neka ide. Nije borac kao Slavica - otvoreno je pričao tada Darko, koji je sa Tanjom bio u ljubavnoj vezi za vreme prve sezone Zvezda Granda.

Darko Filipović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

TANJA SAVIĆ SKAČE U MORE, BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU: Napravila pravu pometnju snimkom iz vode! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track