ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ISKRENO O CECI RAŽNATOVIĆ: Čudno mi je bilo, nisam je očekivala u Zvezdama Granda!
Foto: Ata images

DALA SVOJ SUD

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ISKRENO O CECI RAŽNATOVIĆ: Čudno mi je bilo, nisam je očekivala u Zvezdama Granda!

Stars -

Aleksandra Prijović, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" prokomentarisala je i dolazak Cece Ražnatović u žiri ovog muzičkog takmičenja.

- Fenomenalna je. Iskreno, bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju nisam očekivala ali sjajno se snašla. Ja vikendom i radim i nisam imala vremena da gledam, ali sada obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo- oduševljeno je rekla Aleksandra.

Aleksandra Prijović
foto: Ata images

A na pitanje da li bi imala tremu da se sada takmiči i da treba da stane ispred nje, lepa pevačica je dala neočekivan odgovor.

- Naravno da bih imala- iskreno i kroz smeh je rekla ona.

Inače, tom prilikom Aleksandra je istakla da joj suprug Filip Živojinović ne brani da se oblači izazovno i uvek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

- Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOJ VEČERI NA KIPRU Ne skidaju osmeh sa lica, pevačica ŠALJE POLJUPCE, sve pršti od ZALJUBLJENOSTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track