BOL NE PROLAZI: Prošlo je 14 godina od smrti Tošeta Proeskog! Ovako prijatelji i porodica govore o njemu
Foto: Profimedia

TUGA

BOL NE PROLAZI: Prošlo je 14 godina od smrti Tošeta Proeskog! Ovako prijatelji i porodica govore o njemu

Stars -

Na današnji dan pre 14 godina u ranim jutarnjim satima je nastradao makedonski pevač i regionalna zvezda Toše Proeski.

Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas čuvaju od zaborava njegove pesme.

Toše Proeski
foto: Profimedia

O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti ovog umetnika, večno će pricati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema. Za porodicu legendarnog pevača koji je prerano otišao, današnji dan je najteži u godini. Majka Dominika i otac Nikola i dalje nisu pronašli reči utehe, a jednom prilikom su za makedonske medije istakli da one ne postoje.

- Šta da kažemo... Svake godine je tuga sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena, sećanje na divno dete koje nas je zauvek napustilo. Neki kažu sudbina, a za nas utehe nema - rekao je njegov otac pre nekoliko godina.

Pored roditelja, mnogobrojne kolege i prijatelji slavnog muzičara na današnji dan pominju na društvenim mrežama. Jedan od njih je Toni Cetinski koji je bio blizak sa Tošetom.

Toše Proeski, Toni Cetinski
foto: Profimedia, Printscreen

- Napustio si nas fizički, ali samo fizički brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvek teško što si prerano otišao. Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti, no ipak nemilosrdno dođe i podseća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo šta nam nosi sledeći dan - napisao je Cetinski na Instagramu.

Podsetimo, na autoputu kod Nove Gradiške Toše je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 26. godini života. Osim njega, u automobilu su se nalazili pevačev vozač i prijatelj Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović. Pretpostavlja se da su, zbog velike brzine, udarili u kamion. Toše koji je bio na suvozačevom mestu je preminuo, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, a menadžerka lakše.

Toše Proeski
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

TONI CETINSKI, 13 GODINA OD SMRTI TOŠETA PROESKOG: Bio je vanserijski čovek, njegove reči su mi smernice u životu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track