DRAŠKA PROZIVAJU ZBOG TANJE SAVIĆ: Razočarao si nas izborom partnerke, brzo te izgustirala! NEVIĐENI BLAM
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Nezadovoljni

DRAŠKA PROZIVAJU ZBOG TANJE SAVIĆ: Razočarao si nas izborom partnerke, brzo te izgustirala! NEVIĐENI BLAM

Stars -

Draško Stanivuković trpi ozbiljne kritike zbog navodne tajne veze s Tanjom Savić.

Gradonačelniku Banjaluke na društvenim mrežama, gde je veoma aktivan i objavljuje sadržaj svakodnevno, pratioci ostavljaju poruke u kojima ga osuđuju i kritikuju zbog odnosa s pevačicom.

- Zaista si nas razočarao odabirom partnerke! Ali brzo te je izgustirala. Ovo je neviđeni blam za jednog političara da se spanđa sa onom. Šta, kao, nemaš sreće u ljubavi pa skidaš čini s Tanjom? Veliko razočaranje - jedna je od poruka.

Jovana Jeremić, Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić, ATA images, Shutterstock, Ana Paunković

Ima i onih koji smatraju da je mogao bolje da odabere:

- Koja crna tvoja politika, idi juri pevaljke. Od svih sa estrade da smuvas Tanju Savić. Ša je s glavom? - piše na njegovom Instagramu.

Podsetimo, sve je počelo kad je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navodne afere pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime. - Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić

Snimak kao dokaz

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Dušanom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom. Internetom kruži snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu nalazi se video u kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe s njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu "Poludela".

Ostao bez devojke

Kristina ostavila Draška

Zbog ove afere gradonačelnik Banjaluke ostao je bez devojke. Kristina Beronja, s kojom je Draško dugo bio u vezi, otpratila ga je na Instagramu, a on i dalje prati Tanju Savić na toj društvenoj mreži. Pevačica se prekjuče oglasila i rekla da neće da demantuje da je bila u vezi sa Stanivukovićem i naglasila da ne priča o svom privatnom životu.

Draško Stanivuković, Tanja Savić, Kristina Beronja
foto: Damir Dervišagić, Ata images, Printscreen

Lj. Stanišić

Bonus video:

01:57

ŠAŠIĆ O NAJTEŽIM MOMENTIMA ŽIVOTA: Najbitniji ljudi su mi OTIŠLI u nekoliko meseci, prekinuo sam kontakt sa Sofijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track